Milyen motort érdemes venni? (50ccm)
Három éve 5000 Ft-ért vettem két Babettát. A kettőből csináltam egyet, teljesen felújítva összesen még 15.000-et költöttem rá (adtam is el alkatrészeket, amiből kettő volt, illetve a másik vázát is). Tehát 20.000 Ft-ból lett egy teljesen felújított, gyári állapotú motorom. Mentem vele 4.000 km-t, egyszer sem állt meg. Egyetlen baja, hogy lassú.
Nézegettem Simsont, mert jó lenne mellé valami, amivel hosszabb távra (30-40 km) is kényelmesen el lehet menni jó időben, de ezek 40.000-nél kezdődnek és még majdnem ennyit kellene rákölteni, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kell.
Egy jó simsonért elkérnek 60-nat is.
lehet olcsón is venni de akkor amellé kell mégegyet venni donornak.
lehet hogy olcsók az alkatrészek és tényleg de tapasztalatból mondom hogy azért rá lehet költeni sokat akkor is ha csak bontott cuccokat veszel hozzá,de viszont megéri ha hosszútávon gondolkodsz és vigyázni is tudsz rá és jól szervizeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!