Mi lehet a gond az autónkal? ( Renault megane 1.6-os-benzines! )
Szia! Nem tudok segíteni, de megvédemét a választásod: igenis nagyon jók a francia autók, nekem is megane volt 4 évig és most egy scenicet hajtok 3. éve. Semmi komolyabb problémám nem volt velük és a legkényelmesebb autók a világon :)
Mindenesetre keress fel egy futőművest, nehogy komolyra forduljon a dolog! Sok sikert!
"Miás kontaktot adunk neki "?? Ezt nem igazán értem.
Több oka is lehet a kopogásnak, valamelyik gömbfej,szilentgumi,kerékcsapágy,lengéscsillapító gumibak, féltengely,esetleg kormánymű. Ahogy írták.. irány futóműves.
Ha leírod hogy pontosan milyen mozdulatnál/reakciónál adja a hangot,szűkíteni lehet a kört.
Javítom a kérdezőt, hogy más is értse:
Amikor gyújtásra teszi az autót, már hallja a kopogást!
Nekem a Scenicben a szellőző vezérlése romlott el és az kopogott! Állandóan váltogatta a befúvás irányát.
Szabályozott klímás az autó? Ha igen, akkor kapcsold Off állásba a szellőzőt. Ha akkor abba hagyja a kopogást, akkor ugyanaz a baja,mint nekem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!