Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond az autónkal?...

Mi lehet a gond az autónkal? ( Renault megane 1.6-os-benzines! )

Figyelt kérdés
Miás kontaktot adunk neki valami "kopog" benne. úgy halljuk hogy hogy a kormány felüli oldalon van a gond! Nem csinálja folyamatosan!
2009. okt. 7. 19:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
15%
mi a gond? az hogy sz@r francia autód van, az a gond, vazze!!
2009. okt. 7. 20:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát........köszi szépen! Más válaszra számítottam!
2009. okt. 7. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
renault:S:S:S a francia kocsik szarok...Peugeot 307 az a legjobb francia gép:D am Dodge&Mercedes 4eWaHhH
2009. okt. 7. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Nem tudok segíteni, de megvédemét a választásod: igenis nagyon jók a francia autók, nekem is megane volt 4 évig és most egy scenicet hajtok 3. éve. Semmi komolyabb problémám nem volt velük és a legkényelmesebb autók a világon :)

Mindenesetre keress fel egy futőművest, nehogy komolyra forduljon a dolog! Sok sikert!

2009. okt. 7. 20:43
 5/12 A kérdező kommentje:
20:43!köszike!
2009. okt. 7. 21:01
 6/12 anonim ***** válasza:
5%

"Miás kontaktot adunk neki "?? Ezt nem igazán értem.

Több oka is lehet a kopogásnak, valamelyik gömbfej,szilentgumi,kerékcsapágy,lengéscsillapító gumibak, féltengely,esetleg kormánymű. Ahogy írták.. irány futóműves.

Ha leírod hogy pontosan milyen mozdulatnál/reakciónál adja a hangot,szűkíteni lehet a kört.

2009. okt. 7. 21:47
 7/12 A kérdező kommentje:
nem a futómű az biztos!a kilóméteróra mögül jön a hang,belülről! mintha valami kis villanymotor döglődzene!
2009. okt. 7. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Javítom a kérdezőt, hogy más is értse:

Amikor gyújtásra teszi az autót, már hallja a kopogást!

Nekem a Scenicben a szellőző vezérlése romlott el és az kopogott! Állandóan váltogatta a befúvás irányát.

Szabályozott klímás az autó? Ha igen, akkor kapcsold Off állásba a szellőzőt. Ha akkor abba hagyja a kopogást, akkor ugyanaz a baja,mint nekem volt.

2009. okt. 7. 22:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem klímás az autónk! Köszi a helyesbítést úgy gondoltam hogy nem reagálok különösebben arra... ugyanis nem helyesírási kategóriába írtam! S nem Magyarországi magyar vagyok!
2009. okt. 7. 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Énis ilyesmi hangot hallottam.Nekem egy cliom van.A gömbfejeket kellett cserélni..
2009. okt. 8. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!