Mi a különbség az Opel Corsa Essentia / Club / Enjoy / Comfort / Viva / Elegance modellek között?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 16:23
1/3 Sinead válasza:
más a felszereltség.
az enyém C Enjoy, van benne abs, klíma, szervó, 2 elektromos ablak, központi zár, cd30 cd-s rádió, kormány - fényszóró magasságállítás.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ :). Arra már rájöttem, hogy a felszereltségben van a különbség, de nem találok sehol pontos listát az egyes altípusok felszereltségéről. Be akarnám másolni egy excelbe mondjuk és úgy összehasonlítani...
2013. jún. 5. 07:54
3/3 Sinead válasza:
Én is kerestem ilyet autóvásárlás előtt, de nem találtam sajnos. Keress jól kitöltött hírdetéseket a használtautó.hu-n, és a felszereltségeket gyűjtsd ki a 6 típushoz. Így talán sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!