Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet, ha egym motor...

Hogy lehet, ha egym motor 40kw- os az papirok szerint pl. : 30 kw?

Figyelt kérdés

Érdekelne, mert 35kw-ig vezethetek majd motort !

(A2 jogositvány )

És érdeklődtem már motor urán és mondták hogy papiron 25 kw.

Ha egy motor legyen 40 kw os, azt hogy lehet hogy papiron kevesebb legyen ?

#kw #kilowatt csalás
2013. jún. 4. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor honosították valamit elrontottak, aztán...

Így lehetséges, hogy a 250-es Banditok is csak valami 2x lóerősek papíron, valójában meg asszem 44.

2013. jún. 4. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak olyan motorok, amiknek többféle teljesítményváltozata van. Például a 125-ösök közt volt elterjedt még a kétüteműek fénykorában, hogy a 25-30 lóerős retteneteket egy szívó- vagy kipufogóoldali fojtással 15 lóerősre korlátozták. Ez volt a típusbizonyítványban, így helyezték forgalomba, megvette a 16 éves nyugatnémet tini, aztán az első útja a haverhoz vezetett, akivel kiműtötték belőle a fojtást és rögtön lehetett száguldozni. A motor innentől már nem 15 lóerős volt, de ezt senki sem tudta, mert műszaki vizsgán nincs teljesítménymérés.

Ugyanígy működnek az "okosba" A2-es motorok is: behozták őket 35 kW-os papírokkal, de közben már akkor is erősebbek voltak. Itthon meg nem törődtek vele, mert tök ugyanúgy néz ki a 35 kW-ra korlátozott blokk, mint a korlátozás nélküli.

2013. jún. 4. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm

egy ducati monster 600-as 25 kw -os , ezt hogy tudták megoldani ? Biztos nem lőtték le 25 kw , ig hanem a müszakiba valahogy valami trükk volt... azt szeretném én tudni, hogy hogy a pi____ tudják ezt elérni egyes emberek.. :D

2013. jún. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!