Szerintetek ezek az autók megérik az árukat?
200-250 ezer ft körül szeretnék autót venni. Első kocsi lenne. Ezeket néztem ki:
Szerintetek ezek reális áron vannak? Megérnek ennyit? Úgy általánosságban mi a véleményetek a Vw Polo 2-esekről?
Ha ezek nem igazán jók, akkor milyen típust ajánlanátok 250 ezer ft-ig (az átírás és egyéb papírozásra már félre van téve a keret)?
Üdv. Én nem vagyok jó véleménnyel a Vw-ről, mivel vettem egy 0 km-eset, de fél éven belül havi szinten vittem szervízbe, majd el is adtam inkább áron alul csak szabaduljak tőle. Mostmár szerencsére én más kategóriában használok autót, ezért majd a későbbiekben bátran ajánlom a mercedes és a bentley típusait, azonban néztem neked egy autót, ami szerintem jó vásárlásnak számítanak az adott árkategóriában:
Tudom, hogy piros és nem coupe, de első autónak, arra hogy megtanulj vezetni és kiszolgáljon hiba nélkül akár hosszabb utakon is ezt ajánlom.
Szép napot.
Köszi a válaszokat.
A Daewoo-t inkább kihagynám. A rokonságban van Lanos, hát mit is mondjak...csak a gond van vele. És egy 11 éves autó hogyhogy csak ennyi? Ez gyanús. Ennél még a Swift-ek (amik talán a legolcsóbb kocsik) is többe kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!