Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2000ez, fekete sport swift,400...

2000ez, fekete sport swift,400. 000ert szervízkonyv nélkül van, elvileg 97. 000km, a fék akadozik kicsit azt állítja az eladó h sokat állt es berozsdasodott, esztétikalag, meg motorilag hibátlan viszont es nagyon jól megy, megerie szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól "sport", hogy nem 1.0-ás :) Igazi VADÁLLAT!
2013. jún. 4. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát kérdező kérlek én egy suzuki swiftért konkrétan egy ezrest se adnék. Tényleg annyira nem érnek semmit. Balesetkor ilyenben ülni kész életveszély.

400 ezerért nagyon is sokféle kocsi van. Mitsubishi, Honda, Toyota, Opel, Ford, SAAB, Hiunday stb. stb. régi swdiftet ennyiért nehogy megvegyél. Egyébként én láttam már régi sport swiftet, ami tényleg gls, hát hidd el nekem, hogy ennek köze sincs hozzá, sima 3 ajtós, ahogy előttem mondják és kész. Lényeg h ne vedd meg, max ha odaadja egy 20-asért.

2013. jún. 4. 21:15
 13/13 A kérdező kommentje:
rendben akkor nem veszem meg, ez a fék engem is nagyon zavar, h mi lehet a baja és 400 alapbol sok lett volna, 300-350 re gondoltam ha jo, de fék miatt 300at fogok ajanlani ha elfogadja és megnézetem szerelővel és rendben van a kocsi és fék se kerül sokba akkor megveszem
2013. jún. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!