Melyik a legnagyob aksi ami elfér bmw e30-ba?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 22:15
1/4 anonim válasza:
Olyat rakják bele amilyen az előző volt olvasd le hány amperórás volt és hány voltos lesz és kérj olyat ,vagy ha nem tudod akkor márkaszervizben megkérdezed évjárat motor űrtartalma és autó típusa kell nekik csak, és adatbázisból vissza tudják keresni.
2/4 anonim válasza:
Az E30 325i-nek (1985-1990) 12v 62A-es akksit ír gyárilag.
3/4 anonim válasza:
Csomagtérben vagy motortérben van? Szerintem mérd meg, hogy mekkora a hely az akksitálcánál, a magasságát is, mert van 175 és 190 mm magas akksi is. Én netről rendeltem, minden méret meg volt adva mm-ben, így tudtam, hogy melyik fog beférni és melyik nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat már rendeltem is egyet [link]
2013. jún. 3. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!