Régi Swift toronymerevítő?
Figyelt kérdés
Első és hátsó-alsó toronymerevítőt szeretnék szerezni a kocsimba, csak kérdés megéri e az árát. Akinek van, kérem írja le, mik a tapasztalatai efelől.2013. jún. 2. 11:59
1/9 anonim válasza:
Széria kocsiba nem fogod megérezni, nem véletlenül nincs benne gyárilag, maximum atkozni fogod a sorsot hogy megvetted, ha majd ne adj isten egyszer valaki beléd megy bal oldalrol es ezaltal elviszi a jobb oldalt is
2/9 anonim válasza:
Nincs értelme. Egy normális toronymerevítő 30-40 ezer ft-nál kezdődik, ha hátra is akarsz, akkor minimum 60 ezer ft. Ráadásul ahogy az első is írja, nem nagyon fogod érezni, max ha kicsit meg is ülteted a gépet. Az újabb 60-70 ezer ft min.
Viszont ennyit nem ér egy Swift (legalábbis nekem nem érne, de te tudod).
3/9 anonim válasza:
csinálj bele aluból.ugyan úgy nem ér semmit,de ha kinyitod a motorházat, azt hiszik, hogy húúú...micsoda gép :)
4/9 anonim válasza:
Nekem is régi swiftem van igy tudom is miröl beszélek mikor azt mondom hogy megéri első toronymerevítőt beépiteni.Országúton gyári futóművel valóban nem sok különbséget fogsz érezni, viszont főldúton és járdaszegélyre való felálláskor nem fog recsegni ropogni a kaszni. Egyébként meg nem kell 60-70 ezerért megvenni a legcsicsásabb hű de nagy nevű merevítőt mert a hatása ugyanannyi mint egy házilag heggesztettnek amit 6000ért árúlnak a vaterán. Legfeljebb nem mutat annyira jól
5/9 anonim válasza:
így van..a házilag készült sem rosszabb.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő válaszokat! Utolsó és előtti: A kanyarokban is érezhető a hatása? Vagy nem változik annyit?
2013. jún. 3. 13:53
7/9 Madartejlight válasza:
Ez engem is érdekelne most terveznék egyet valószínűleg megcsinálom házilag (van tapasztalat) csak kíváncsiság hogy megéri e vele bajlódni
8/9 A kérdező kommentje:
Én szervantottam egyet és nekem nagyon megérte. Kanyarban érezhetően jobb az úttartása, kátyúk nem annyira érződnek és csak egy vascső súlyával vetekszik.
2013. júl. 2. 20:23
9/9 Sketh válasza:
Én is régi swift tulaj vagyok és vettem egy első-felső toronymerevítőt 2 éve. Kötelező darab az autóba, nagyon sokat javít az autó úttartásán. Kanyarban és autópálya sebességnél sávváltásban ég és föld! 6000 Ft volt, nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!