Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focust szeretnék venni a...

Ford Focust szeretnék venni a közeljövőben. Szerintetek érdemes megnézni az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Ha itt lennének a környéken fel sem teszem a kérdést, csak 150km a távolság. Mi a véleményetek az alábbiakról? (én nem vagyok nagy szakértő a témában)

Az elsőszámú:

[link]

nem sok (már ha valós és nem több) az a 200e km? Külsőre nagyon tetszik.

Ez meg tele van extrákkal, bár kicsit idősebb:

[link]

És még ez:

[link]

A válaszokat előre is köszönöm.

2013. jún. 1. 22:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat! A linkelt oldalon nem ad ki találatot a rendszámra... Igazából a három autó közül ez lenne a befutó: [link]

Holnap felhívom a kereskedést, meg azt néztem, hogy pár utcával odébb van egy Ford márkaszerviz, őket is felhívom, hogy vállalnak-e átvizsgálást.

A kereskedés is azt írja, hogy egy év műszaki garanciát vállal, hogy ez mit jelent azt is megkérdezem holnap. Ha nem mennek bele a szervizes átvizsgálásba, akkor nem is foglalkozom vele többet.

2013. jún. 2. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Le lehet írni,mert km mizériás vagyok,de...

Én 4,5évesen vettem az autóm 68ezerrel, szervizkönyvvel, stb.

most 106 ezer van benne.Persze nem reális,meg stb.Pedig de.És meg is kíméltem,igaz most a pecák miatt koszos.

2013. jún. 2. 15:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Beszéltem a kereskedéssel, át lehet nézetni szakszervizzel ha szeretném, elég jókat mondott az autóról, előéletét tekintve, stb. (persze tudom ezzel keresi a kenyerét és nem lehet készpénznek venni) beszámítanák a régi autót is, szóval a héten megyek megnézem és ha úgy alakul... Remélem úgy alakul...
2013. jún. 3. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:

"Le lehet írni,mert km mizériás vagyok,de...

Én 4,5évesen vettem az autóm 68ezerrel, szervizkönyvvel, stb. "

Természetesen van ilyen is. De így látatlanban biztos vagyok benne, hogy amit te vettél 68 000-rel, az nem volt olcsóbb, mint a kínálatban szereplő többi kétszer annyit futott modell. Vannak keveset futott eladó példányok, de azoknak magasabb is az áruk. A kérdésben szereplő 50 000-ret futott példány pedig gyanúsan olcsóbb, mint a társai.

2013. jún. 3. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, teljesen jogos.Sőt..én még picit többet is fizettem az úgymond "extráért"

Minden évjáratnak,és km állásnak megvan a megfelelő ára.

2013. jún. 3. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!