Ford Focust szeretnék venni a közeljövőben. Szerintetek érdemes megnézni az alábbiakat?
Ha itt lennének a környéken fel sem teszem a kérdést, csak 150km a távolság. Mi a véleményetek az alábbiakról? (én nem vagyok nagy szakértő a témában)
Az elsőszámú:
nem sok (már ha valós és nem több) az a 200e km? Külsőre nagyon tetszik.
Ez meg tele van extrákkal, bár kicsit idősebb:
És még ez:
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi az infókat! A linkelt oldalon nem ad ki találatot a rendszámra... Igazából a három autó közül ez lenne a befutó: [link]
Holnap felhívom a kereskedést, meg azt néztem, hogy pár utcával odébb van egy Ford márkaszerviz, őket is felhívom, hogy vállalnak-e átvizsgálást.
A kereskedés is azt írja, hogy egy év műszaki garanciát vállal, hogy ez mit jelent azt is megkérdezem holnap. Ha nem mennek bele a szervizes átvizsgálásba, akkor nem is foglalkozom vele többet.
Le lehet írni,mert km mizériás vagyok,de...
Én 4,5évesen vettem az autóm 68ezerrel, szervizkönyvvel, stb.
most 106 ezer van benne.Persze nem reális,meg stb.Pedig de.És meg is kíméltem,igaz most a pecák miatt koszos.
"Le lehet írni,mert km mizériás vagyok,de...
Én 4,5évesen vettem az autóm 68ezerrel, szervizkönyvvel, stb. "
Természetesen van ilyen is. De így látatlanban biztos vagyok benne, hogy amit te vettél 68 000-rel, az nem volt olcsóbb, mint a kínálatban szereplő többi kétszer annyit futott modell. Vannak keveset futott eladó példányok, de azoknak magasabb is az áruk. A kérdésben szereplő 50 000-ret futott példány pedig gyanúsan olcsóbb, mint a társai.
Igen, teljesen jogos.Sőt..én még picit többet is fizettem az úgymond "extráért"
Minden évjáratnak,és km állásnak megvan a megfelelő ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!