Amatőr szlalomra milyen autót ajánlotok?
Szeretnék belevágni a szlalomozásba. Nem tudom milyen autót vegyek erre a célra 150-200Ft-ig gondolkodtam. Én gondoltam :
-Suzuki swift csapott hátú 1.3 motorral
-Opel Astra f csapotthűtú 1.6-os motorral
-Volswagen Golf 1-2-3 1.6-1.9 motorral
-Opel corsa b 1.4-es motorral
Szerintetek melyik lenne a leg megfelelőbb?
Köszönöm!
Havernak van egy szlalomra épített Golfja. Állítólag elég pöpec, valami megpiszkált 1,5 körüli motor van benne. A srác így vette, de még versenyen nem volt vele... xD
Szerintem a Swiftet eléggé le lehet könnyíteni, és GTi motorral már elég ütős lenne.
Szerintem swift. 1.3 16 szelepes motorral már elég szépen megy. Olcsó tuning rá az 1.0 swift váltója, mert az rövidebb. A drágábbik tuning hogy átépítet GTI-re a motort és felteszed a gti váltót.
A kasztni alapból nem nehéz, de még lehet rajta könnyíteni. Üléseket, kárpitokat kidobod, stb.
szerintem függ a kategóriától is
nem tudom, melyik szalomra gondolsz, de az OSZAK-osnál tudod, van szalon (nem (annyira) megpiszkált; nem tudom mennyire szabad alakítani rajta) és túra (tuningolt) kategória, plusz ccm-en belül is van 1000-1400, 1400-1600, 1600 fölött
ha a győzelemért való harcolás a célod, akkor sztem 1.6os astra, tuning nélkül, vagy ha kisebb kategória akkor swift , esetleg az mehet tuningal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!