Szerintetek melyik a legjobb kishaszon gépjármű? Transiton gondolkozom, ár/érték arányban ezt találtam a legjobbnak. Szerintetek?
A Hiace-ről nekem is csak jó tapasztalataim vannak! Egyszer (13 év alatt) megadta magát a kardáncsukló, egyszer pedig télen beledermedt a gázolaj a szűrőbe. Ez a két "komplikáció" volt csak, bár utóbbi nem a kocsi hibája.
Télen sem lehetetlen a közlekedés, észnél kell lenni. Rendes téligumival gond nélkül el lehet közlekedni.
Nekem a tapasztalataim viszont azt mutatják, hogy a Hiace sokkal jobban rozsdásodik, mint a Transit.
Transitból az (azt hiszem) eggyel ezelőtti szériáról van tapasztalatom, az is nagyon jó!
Ilyenről: [link]
Most tart 250.000-nél, sosem a tulaj vezeti, tehát el lehet képzelni, hogy nincs babusgatva. 9 személlyel, plafonig megpakolva (hosszított, magasított darab) a külföldi szerpentineken is szépen elboldogul, autópályán sincs baja. Egyszerűen csodás autó! Szervizben csak a kötelező/kopó dolgok miatt járt.
Mindkettőt bátran ajánlom, de inkább az állapot döntsön, ne a típus.
cégnél tranzitok vannak.Sok.
Amelyiket nem ütik vágják, jól bírják. Motorikusan nincs velük gond.Igaz 10 éves korára már eléggé megindul rajta a rozsa (csillag garázs,és évi 1 max 2 mosás)
Én szeretem mind a régi duratorq motorost is,és az újabb tdci-t is. Megállás nélkül elmentem egy Miskolc-Győr távot,és nem éreztem, hogy mindenem sajog
Mint ahogy a Kadett és az Astra a szegény ember Volvoja és a Niva a szegény ember Navarája, úgy a Transit is a szegény ember Iveco Dailyje. Nyugodtan vegyél Tranyót, semmi gondod nem lesz a karosszérián túl, ha odafigyelsz. DE! Nem verseny, nem pörgős, szívómotorosnál nincsen 110 km/h! Ha jól csinálod, 7.5 liter pályán, 8.5-9 liter főúton és 10 liter városban, ahhoz képest, hogy azt mondják, zabál...
Nekem is Tranyó van, 1200 kg csak a laprugón látszott, gondolom, számít, hogy rakottan is úgy menjen, mint üresen. :) ((Az előző tulaj ablakokat szállított vele, így biztos voltam abban, hogy nincs szarrá hajtva))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!