Attól lehet nyikorgó csikorgó hang, hogy kavics megy a féktárcsákhoz?
Figyelt kérdés
Kavicsos az autófeljárónk sárba ráragadt a kavicsos sár a kerékre. Mikor elindultam baromira csikorgó nyikorgó hangot hallottam az első keréktől, nagyon ijesztő volt, de egy idő után elmúlt. Lehet, hogy kavics miatt volt? Vigyem azért szerelőhöz?2013. máj. 30. 19:19
1/2 anonim válasza:
nagyon könnyen lehet,hogy kavics ment be és attól nyikorog,
én ezért egyszer elvittem szerelőhöz,de azt mondta,hogy nem muszáj,mert kikeveredik az onnan,
néha segít,ha hátrafelé megy az ember,van,hogy már 10 méter után kipörög az a kis kő,
2/2 anonim válasza:
A múltkor én is így jártam. Félreálltam, megmozgattam egy kicsit a kocsit és kiesett. de megpróbálhatod letakarítani a féktárcsáról meg a kerékről azt a saras valamit. Ha többet nem jelentkezik a hang, akkor nem kell szerelőhöz vinni. Ha mégis, akkor más a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!