Motorosok! Ti is sokkal jobban szerettek balra dönteni?
Figyelt kérdés
Valamiért bátrabb vagyok bal kanyarokban, mint a jobbosokban. Miért lehet ez? Más is így van ezzel?2013. máj. 30. 14:34
11/14 anonim válasza:
Balos kanyarokat jobban kedvelem motornál és autónál.
Balkezes vagyok.
12/14 anonim válasza:
2-es vagyok. Én jobbkezes vagyok, de mégis a bal kanyarokat bírom bringával. :-D
Mondjuk balkezesen dobolok, és balkezesem fogom a kést is, sőt most az egeret is szóval lehet kétbalkezes vagyok...
14/14 anonim válasza:
Nekem a bal megy jobban, a páromnak a jobb, mert balnál kissé zavarja, hogy a szembesáv felé dől. Főleg a beláthatatlan lejtős jobbkanyarokban vagyok nyuszi... De tréningen, teljesen biztonságos és belátható helyzetben is sokkal gyorsabban köröztem balra.
Mindketten jobbkezesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!