1,4 millióm van és szeretnék első autót venni. Mit ajánlanátok?
19/f
Nem kell a nagy hely, legy 4-5 személyes, ha évente 2-3x elmegyek valahova a haverokkal, de amúgy egyedül utazok!
Főleg városban és városok között!
Napi 15-25 km! Ez 2-3 részre osztva...
Nem akarok egy fostalicskát :) tehát 110 le azért lehetne benne!
Klíma a nyárra és fogyasztásban soha ne legyen több 9 liternél!
Tehát egy nyugodt vezetés mellett, városban álljon meg 9 alatt!
Nagyjából ennyi :)
Szeretem a német és a japán autókat!
Suzuki minden mennyiségben kizárva! :)
Gondolkoztam: opel astra h, vectra c, esetleg, ha a szüleim beszálnak és megéri, akkor 2.0 pd tdi passat 6, esetleg golf 4-5, bmw 3-5 valami, audi a3-4, és társaik!
Tudom, hogy drága az alkatrész a bmw-audiba, de egy 1.9 tdi vel csak nem lehet annyi gondom :)
Nagyon tetszik az e46 bmw!! Talán ez álmaim autója ebben az árban!
Tippek?
Igazad van. Bocsika. De akkor is inkább 10 liter fölött van az a 8 liter. És nagyon ritka az mikor a gyári értéket produkálni tudja az ember. Inkább rá szoktak számolni egy kicsit.
az Audi A4 Avant 1.8 szívó benzines vagyok! Szombathelyi vagyok, Ausztriába járok dolgozni. 40 km-es út oda. napi 80-90 km. egy tankkal 800km-t szoktam menni napi számláló tanulsága szerint. tovább nem húzom, a mutató akkor már bőven az alját mutatja. 60 litert szoktam tankolni, tehát olyan 2 liter még mindig van a tankban. számolj utána. ha nem hiszed, nyáron lesz időd jársz Szombathely felé, írj privátot, megbeszéljük teletankoljuk, megyünk vele, nekem időm és pénzem is lesz rá ;) meg áll annyiból. igazából nem érdekel ki mit hisz, mit nem, hidegen hagy, én csak az én kocsimat írtam le.
még valami,osztrák benzin van benne mindig! nem pancsolt mocsok magyar. 1.9 szívó dízel Fabia volt az audi előtt, azzal 850 km kinti dízellel, magyarral 700-750 ugyan azon az úton, azonos körülmények között. részemről vita lezárva, lehet hurrogni, hogy " na persze' ", ez van. ezek tények. nekem nem fáj a hitetlenségetek. a kocsi 98-as, és nem quattro.
Havi 10 nem okozna gondot, de nem vagyunk gazdagok...
Igazából változó!
Ha esetleg valami tönkre megy(50.000 ft) negyed évente, azt tudják fizetni...
De van amikor még ezt a 10-est se tudják.
Mi ez a sok kérdés? :D
Szüleimén....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!