Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsiszerzés Angliában?

Jogsiszerzés Angliában?

Figyelt kérdés

1 éve jöttem ki tanulás szempontjából,alapfokú angolom volt,ezt szerettem volna feljebb tornázni,de mellette dolgoztam is éjszakás és délutános műszakban. Nagyon régóta szeretnék jogsit,most megyek haza de csak 1,5 vagy 2 honapom van lerakni,utána vissza kell jönnöm,félek hogy hogy fog menni a vezetés mivel szorítani fog az idő. Sokan javasolják,Így elgondolkoztam mi lenne ha itt tenném le,barátom Angol,és kb 13 éve van jogsija,annyit tudok az egész menetéről hogy igényelni kell az ideiglenes vez.eng. és ezzel vezethetek ha ül mellettem a kocsi tulajdonosa vagy valaki aki rendelkezik tobb mint 3 eve jogaival+ matrica a kocsin+egy plusz tükör belül,és biztosítás a kocsin.

Arra gondoltam hogy megtanulnék barátom mellett (parkolókban eloszor) aztán amikor eljön az ideje hogy tudok vezetni akkor elmenni iskolába és lerakni a vizsgálat,de hallottam hogy ha nem írom be az oktató számát akinél tanultam meg fognak buktatni mondván nem folyik be annyi pénz mivel kihagytam az oktatót. Tehát gondoltam elmennék gyakorlás után amikor már nagyon jol megy oktató hoz csak pár órára hogy meglegyen az is. De mégis pénzt spóroltam

A kérdésem igazábol az hogy mi a menete miután megtanultam vezetni valaki mellett. Azután teszt és vizsgák?

Itt is van elsősegély vizsga? Kereszt azt mondják nincsen de én mégis azt olvastam hogy kell csinálni egy 30 kérdésből álló vizsgát amihez régebben a kérdéseket a válasszal együtt le lehetett tölteni és mindenki csak bemagolta a válaszokkal együtt de ezt szigorították és már csak a kérdésekhez lehet hozzá jutni.

Félek attól is mivan ha nem elég az angolom? Elég egy szó félreértések és már máshogy értelmezem a kérdést,szerintetek megéri megpróbálni vagy inkább tegyem le otthon?

2013. máj. 29. 02:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Hello,en is Angliaban elek,akit ismerek hogy jogsi nelkul jott ki,az hazament megcsinaltatni,illetve mielott kijott letette otthon.Az a baj hogy meg az angol haverjaimat is meghuztak egy parszor,ha gyenge az angolod es turelmetlen az oktatod az nem tul szerencses.Viszont mifelenk nem egy lengyel oktato van,magyar is van azt hiszem,Londonban biztos van sok.forumokon,facen erdeklodj ha otthon vegkepp nincs idod ra.
2013. máj. 29. 03:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt fordítva kéne - pár órát vezetsz oktatóval (totális életveszély nem tanuló autóba először beülni, ugyanis a barátod lábánál nincs FÉK!!!! Maximum sikítani tud a halálotok előtt, ha mondjuk kihajtasz egy pótos kamion elé...).

És ha már úgy-ahogy megy a vezetés gyakorolsz a barátoddal.

2013. máj. 29. 13:28
 3/3 anonim válasza:
Talan ez a link hasznos lehet neked: [link]
2014. febr. 8. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!