Szerintetek melyik a jobb? Fiat ducato 2.3 jtd 2006-tól vagy Renault master 2.5 tdi 2004-től
2013. máj. 28. 18:16
1/3 anonim válasza:
Én inkább 2.8jtd-t néznék. A Masterbol volt 2.8tdi, munkatársamnak az van, 1 millió felett jár vele és a motor még nem volt megbontva - igaz nem is volt gyilkolva, de ilyennel már tuti nem szerelték 2004 után :/
A haszonjárművek nagyon meghálálják, ha nem spórolsz a motoron. Az előző munkahelyemen is volt 2.8jtd ducato és a mostaninál is van. Elég igénytelen jószágok.
2/3 anonim válasza:
fiatok borzasztó hamar rohadnak.
renault van ismerősi körben, csörög, zörög,de megy, sokat van szervízben.
3/3 anonim válasza:
Én próbáltam mindkettőt, ismerem őket, a Masterokat jobb, strapabíróbb autóknak tartom.
Viszont masterból nehezebb jó állapotút találni, mint ducatóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!