Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám fejleszteni magam?

Hogyan tudnám fejleszteni magam?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal,hogy lány vagyok.Mindig is érdekeltek az autók.Kiskoromban én nem Barbie-ztam,nem "sütögettem" mini sütőben és még mit tudom én milyen lányos játékok vannak,hanem autóztam.:DD Szóval régóta bennem van ez az autómánia(+motor).Elég sok mindent tudok róluk,de szeretnék még többet megtanulni.

Valaki tudna nekem segíteni,hogy kb hol tudnék hasznos dolgokat olvasni és megérteni őket?Tudom,hogy nem lehet csak olvasgatással "profi" lenni,de szerintem én először ezzel kezdeném.:)

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 27. 20:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Értem.Akkor majd lehet,hogy utánanézek!:)

A lánynak üzenem,hogy: Velem nem lehet olyan lekezelően bánni,mert nem félek visszaszólni meg ilyenek.;) Amúgy unokatestvérem(fiú)szokott autókat szerelni,szereti őket és amikor kisebb voltam,akkor neki segítettem.Esetleg kérdezzem meg őt,hogy tud-e segíteni?

Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat és azt,hogy nem hurrogtatok le,hogy egy lány ne foglalkozzon ilyenekkel!Nagyon jól esett/esik!:)

Továbbra is várom a tippeket/ötleteket/linkeket!:)

Ja,és 18 éves vagyok.:D

2013. máj. 28. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:

"Érdekes, úgy látszik mégsincs túl rajta pont az utánad következő üzenetében írta mi érdekli és lám, amit linkeltem mind érinti."

Ja.

Csak nem mindegy, hogy ha valaki pl. azt mondja neked, hogy érdeklik a gombák, akkor egy kifestőt adsz neki ami tele van gombákkal, vagy egy szakkönyvet.

2013. máj. 28. 15:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha valakit hobbi szinten érdekel annak megteszi. De várjunk csak nem látom, hogy te bármi jobbat linkeltél volna. Mi a f*sznak szólogatsz be, menjél bütykölgesd az autódat vagy tegyél valamit ami a kérdező hasznára van. Ha nem megy tarts magadban a sz*r megjegyzéseidet.
2013. máj. 28. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:

SoRe! Le tudnál már szállni rólam???

Te a kérdező privát üzeneteit is olvasod, és mérlegeled, hogy ki milyen hasznosat írt neki?

2013. máj. 28. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Látom képtelen vagy felismerni a saját ostobaságodat... Nézzél már magadba az ég áldjon meg! Ez egy fórum. Kérdeznek valamit és lehet rá válaszolni. Idézem: "Valaki tudna nekem segíteni,hogy kb hol tudnék hasznos dolgokat olvasni és megérteni őket?"

Egy honlapot linkeltem neki amiben írnak a témával kapcsolatos dologat, lehet nem egy szakkönyv, de nem is azt kért. Neked is van rá lehetőséged, hogy segíts neki, de helyette belémkötsz és még én vagyok az aki szálljon le rólad? Sötét vagy mint az éjszaka én több időt nem is pazarolok rád, szerencsétlen iq harcos...

2013. máj. 28. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

"Igazából a motorról,felfüggesztésről,kipufogóról,nyomatékról,lóerőről szeretnék többet tudni.Meg a tuningolás,szerelés nagyon érdekel.Tudom...igazi lány vagyok..:$:D"

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 28. 21:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha még helyes is vagy, akkor megkérem a kezed. :D A legtöbb nő csak a barátok köztről meg az ikea katalógusról tud beszélni. Nem tudom, a többi férfi hogy van vele, de én nagyon kedvelem a műszaki érdeklődésű, racionális gondolkodású nőket. Persze ennek semmi köze a kérdéshez, de kikívánkozott belőlem.
2013. máj. 29. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!