Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám fejleszteni magam?

Hogyan tudnám fejleszteni magam?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal,hogy lány vagyok.Mindig is érdekeltek az autók.Kiskoromban én nem Barbie-ztam,nem "sütögettem" mini sütőben és még mit tudom én milyen lányos játékok vannak,hanem autóztam.:DD Szóval régóta bennem van ez az autómánia(+motor).Elég sok mindent tudok róluk,de szeretnék még többet megtanulni.

Valaki tudna nekem segíteni,hogy kb hol tudnék hasznos dolgokat olvasni és megérteni őket?Tudom,hogy nem lehet csak olvasgatással "profi" lenni,de szerintem én először ezzel kezdeném.:)

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 27. 20:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna a fenti mondatokat!

Bár én már nagyon sokat olvastam az autókról, meg a sajátomat is én bütykölöm, ha gondolod megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat. :)

2013. máj. 27. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
előbb kezdjük azzal, hogy mi érdekel... mert az, hogy autók, elég tág téma
2013. máj. 27. 21:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha tudsz angolul itt van egy honlap lehet olvasgatni, hogyan működnek ilyen-olyan dolgok. [link]
2013. máj. 27. 21:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező ezen már túl van, és nem egy esszét akar írni egy általános iskolai házi dolgozathoz.
2013. máj. 27. 22:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazából a motorról,felfüggesztésről,kipufogóról,nyomatékról,lóerőről szeretnék többet tudni.Meg a tuningolás,szerelés nagyon érdekel.Tudom...igazi lány vagyok..:$:D
2013. máj. 27. 23:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Az első válaszolótól kérdezem,hogy: Te is lány vagy?:D
2013. máj. 27. 23:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Miért nincs több ilyen lány? :) Én be akartam iratkozni autószerelő iskolába, de sajnos nem fér össze a munkaidőmmel. Sajnos egyetem után jöttem rá, hogy autób*zi vagyok, szar lenne közel 30 évesen valami tök mást tanulni. Ha neked még nem késő, szerintem iratkozz be valami ilyesmire, mellette próbálj meg ismerkedni szerelőkkel, hátha van, aki szívesen lát maga mellett mint tanulót. Az internetről sok hasznos infot össze lehet szedni, de sajnos nem minden szentírás, amit valaki feltölt, van közte hülyeség is.
2013. máj. 28. 00:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igen, én is lány vagyok.

Én is csak a szülői elvárásoknak megfelelően éltem sokáig, unalmas egyetem, stb, aztán jó lett volna tényleg egy autószerelő szakmát kitanulni, mint ahogy az egyik hozzászóló is írta.

Csak sajnos, azok egy bizonyos korig "ingyenesek" és én már kiestem belőle, aztán néztem, hogy egy 1-2 éves ilyen mennyi pénzembe kerülne, akkor már úgy voltam vele, hogy: Internet, könyvtár, illetve gyakorlatban is szerelgetni, szétszedni autót. (ha nincs udvar, vagy garázs akkor nehezebb)

Sajnos az autószerelők nem nézik jó szemmel, hogy egy nő érdeklődik, egyáltalán nem segítőkészek, úgy beszélnek, mintha egy 5 évessel beszélnének.

Úgy érzik az autószerelő szakma egy orvosi diploma amit csak és kizárólag férfiak tudnak megtanulni (persze nem egy férfi szerelő ba...-ott már el a kocsimon dolgokat),

és irtóra bántja a férfiúi hiúságukat, hogy ez nem olyan nagy cucc, és bárki képes elsajátítani ezt ha érdekli.

2013. máj. 28. 09:40
 9/17 anonim ***** válasza:

Ja, ez még lemaradt:

Az elméletet pikk-pakk megtanulod, de a gyakorlat nem úgy működik hogy az iskolában van egy műhely, hanem keress magadnak gyakorlati helyet, vagy ha ilyen nincs, akkor az iskola biztosít de fizetni kell ennyit meg annyit, úgyhogy a gyakorlati része a húzósabb.

2013. máj. 28. 09:43
 10/17 anonim ***** válasza:

# 4/9 tegnap 22:24

Érdekes, úgy látszik mégsincs túl rajta pont az utánad következő üzenetében írta mi érdekli és lám, amit linkeltem mind érinti. Jó lenne ha nem kötnél bele abba aki csak segíteni akart!

2013. máj. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!