Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorkerékpárnál hogy működik...

Motorkerékpárnál hogy működik a motorcsere?

Figyelt kérdés
Van egy 250-es motorom, és eléggé kivan a blokkja. Találtam egy keveset futott motort. Svájcból lett behozva, a forgalomba helyezéshez megvan minden papírja. Mit kell elintézni, lehessen blokkot cserélni?
2013. máj. 27. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak a patika blokkod van meg?Mármint ha teljes mocit hoztál be akkor nem biztos hogy megéri blokkot cserélni,akkor le papíroztatod a régit meg bontod.

Vagy:

Ha van ismerősöd aki szerelő,vagy bemész szerelőkhöz érdeklődni,akkor egy csomó helyen tudnak segíteni,mármint az eredeti számot felcsiszolják,majd újraütik.

Vagy bemész egy okmányirodába és megkérdezed hogy hogyan működik ez.

2013. máj. 29. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
A kiszemelt motort itthon van, forgalomból kivonva, de minden papír megvan, h forgalomba lehessen helyezni. De én inkább csak a blokkot tenném az enyémbe, mert a svájci gépben nincs karburátor(tudom, hogy át lehetne menteni), meg azt festeni kellene, ugyanis lila az egész motor.
2013. máj. 29. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
miért nem cseréled ki az alkatrészeket az egész blokk helyett? és akkor nem kell problémázni a motorszámmal. a blokk csak egy ház az alkatrészeknek, annak csak mechanikai sérüléstől lehet baja... csapágyak szimeringek tengelyek mind cserélhető
2013. máj. 29. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a bibi a motorokkal, hogy szériahibások, és ha nincs nívó fölé töltve az olaj, akkor megeszik a főtengelyt, és az enyémen már meg van csinálva. Meg egy blokkot könnyebb cserélni, mint egy V2-es négyüteműből mindent átpakolászni.
2013. máj. 29. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Én átüttetném a számot.Mármint az lenne az egyszerűbb.
2013. máj. 29. 21:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Édes tököm... Ebben az országban semmit lehet egyszerűen megcsinálni. Autónál hogy működik a motorcsere?
2013. máj. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!