Vezetett már közületek valaki 500 lóerő feletti autót? És ha igen milyen és milyen volt?
elnézést, roszul irtam ki a kérdést, tehát:
milyet, és milyen volt?
Scania 580
Üresen ok, de a 40 tonna megfogja.
kamiont még sosem volt szerencsém vezetni, az már ott is azért brutális a nayg nyomaték miatt.
De milyen lehet ennyi lóerő mondjuk egy 2 tonnás személyautóban? :o
életveszély nem?
én egy S8-as Audit vezettem, még a régebbit, 2007-es, 5.2, v10, 520 lóerő volt azt mondta a tulaja mert kapott szoftveresen valami tuningot.
Kipróbáltam és brutálisat tol az az autó, ráléptem a gázra megszédültem 4 ezres fordulatról ahogy visszadobot egy fokozatot és belepaszírozott az ülésbe, és az a hang, ami közben jön a sportkipufogókbol...
Ami más autóból, vagy gyalogosoknak úgy tűnik hogy száguldok kanyarban az bentről sétakocsikázásnak tűnik, olyan szépen mozog
100 szamár is megölhet. De még a fele is. Ha átmegy rajtad egy műhold, mert megállsz a kereszteződés közepén, akkor mindegy, hogy hány állat húz. :D
Komolyabbra fordítva a szót:
Ha tudsz vezetni, akkor nem veszélyesebb, mint egy hétköznapi autó. Ha nem tudsz, akkor az több emberre nézve is veszélyes. Sokszor viszont elkerülhetetlen a baleset, mert nem rajtad múlik. Szóval egyáltalán nem az autón múlik, hogy mikor halsz meg benne.
Corvette 650 paci ...ha nem hiszed küldöm a fényképet ..
Ott van gyorsulás :)
jöhet a fénykép :D
az durva lehet, 650 paci az brutál
Csak az előző kommentekre reagálva:
"It's not the speed that kills you.. it's the sudden stop."
/Jeremy Clarkson/
Nekem a legerősebb "csak" egy Subaru WRX STi volt, de nem vezettem, csak az anyósülésen ültem. Azért jó érzés volt, hiába 500 lóerő alatti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!