Itt miért van jobbra tartási kötelezettség az előzni kívánóknak, amikor osztott pályás utak vannak a képen?
Hol van itt osztott pálya?
Ez (a képen) egy két sávos körforgalom.
Ha előzöl (,de vajon miért), akkor bemész a belső sávba, mintha más kétsávos úton mennél, aztán, ha a forgalom engedi, kimész a külső sávba. Utána arra fordulsz, amerre menni akarsz.
Ne haragudj,rossz volt a bemásolás.Szóval a kérdés ugyan az.
Mintha az autópályán haladnék de folyamatosan a jobb oldali sávban kell haladnom.Gondolom ott kell menni,hogy a többi jármű is haladhasson aki a belső sávban előzni szeretne ne akadályozzuk.
igazából a bal oldali sávban kell menni =)
most tettem le a kreszt...van egy olyan kérdés hogy hol haladhatsz és a belső sávban, és mielőtt kimész a körforgalomból akkor kell a jobb oldali sávba menned és onnan kanyarodni ki...és körforgalomba nem igazán szokás előzni, én nem is értem minek 2 sávos körforgalom, de az okosok biztos értik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!