Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » W220-as S-mercit vennétek...

W220-as S-mercit vennétek (320cdi)?

Figyelt kérdés
Fogyasztását 10 liter körülinek hallottam, az nem is lenne probléma, de mennyire megbízható gépek ezek? 1,5 millióért már árulják őket, nekem gyanúsan olcsók.
2013. máj. 25. 04:31
 1/6 anonim ***** válasza:
ha neked gyanusan olcsok,akkor miert akarsz olyat?egyebkent ez a megerzesed helyes.nem szabad veluk foglalkozni.2 leggyengebb pont:1)övvonal allat barhol barmikor elkepesztö mertekü es sebessegü rohadasra kepes.....2)a legrugos futomu....mindegy mennyire megkimelt meg vezetett szervizkonyves w220ast veszel,eezel biztosan lesz gondod....csak gyari cuccal javithato,a komplett felujitas kb 400000ft............de minden mas is draga hozza.......azt ugyanis SOSE felejtsd el:ezek az autok annak idejen nagyon-nagyon draga,luxus autokent lattak napvilagot,igy ehez igazodik minden alkatresz stb.. ára!!
2013. máj. 25. 08:53
 2/6 Alex67 ***** válasza:

Sajnos nem véletlen ennyi az ára....

A W210 (pápaszemes E osztály 1996-2002) után az általad említett W220 a második olyan szériája a gyárnak, ami a cég presztízséhez képest vastagon nívón aluli.

Megjelenésekor igazi luxusautónak számított, amit a Forintban értve százmilliós nagyságrendű marketinggel kellőképp meg is támogattak. Emiatt az emberek elhitték, hogy egy mestermű született.

Ellenben hamar kiderült a vastag pénztárcával rendelkező, ám meggondolatlanul vásárlók számára, hogy az autó számos alkatrésze vélhetőleg a tervezett avulás jegyében készült, ami azt jelenti, hogy bármennyire is vigyázol rá, akkor is óramű pontossággal tönkre megy.

Ezek jellemzően olyan alkatrészek, részegységek, amik meghibásodása nem okoz lerobbanást, inkább csak felettébb bosszúságot, és vaskos szervizszámlát.

Alkatrészellátása jó, felszereltsége, és kényelme pazar. Úttartása stabil, méretei tekintélyt parancsolóak. Megjelenése még ma is hatásos, de ennek ára van!

A légrugós felfüggesztés kimondottan gyenge pontja az autónak, továbbá a karosszéria, és az automata váltó javítása is igen fájdalmas.

2013. máj. 25. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Rövid leszek ...a töredékéért se venném meg ! Minek a bajt keresni :)
2013. máj. 25. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam mert nagyon tetszenek a Mercik. Nemrég egy w210-est próbáltam, és azóta más autó nem érdekel, csak a Mercedes. Annyira lenyűgöző volt, a legjobb autó amit vezettem eddig. Úgy éreztem, mintha eggyé válnék vele és az automata váltója is olyan csodálatosan működött. Egy ismerősöm w210-el taxizik és ő teljesen elégedett vele, semmi komoly baja nem volt még.
2013. máj. 25. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

nem akarok vitát nyitni...tudod én szerelő szemmel nézem az autókat, na és ezek a mercedesek nem nagyon jöttek be ...

Vegyél ha eltökélt szándékod ,úgysem tudnak lebeszélni róla ...sok szerencsét hozzá !

2013. máj. 25. 18:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele hogy ezek a legproblémásabb típusok, de ha a legszarabbak is ilyenek, akkor milyen a többi? Ésszerűen gondolkodva persze Suzuki-t, meg ilyen hasonló faék egyszerűségű autókat kéne vennem. Jelenlegi autómban még szervó sincs, kapaszkodó sem a vezető felett, épp elég kiszállni a mélyen fekvő ülésből, az ablakokat tekerhetem kézzel, ha 10 foknál melegebb van és süt a nap, akkor meg olyan mintha a kályhában ülnék. Köszönöm, elég volt. Lesz@rom hogyha többet kell rá költeni vagy kevésbé megbízható egy Merci, de amit nyújtani tud, arra a Suzuki-féle autók még 20 év múlva sem lesznek képesek. Az életérzést, a kényelmet bizony meg kell fizetni, de megéri.
2013. máj. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!