Használt autó vételéhez honnan kell venni adásvételi szerződést?
Figyelt kérdés
Googleztam,de többfélét látok,egyik helyen ezt irják jónak,másikon a másikat hogy frissebb,nyomtassam 4 példányban....
Melyik a jó?
2013. máj. 23. 13:48
1/5 anonim válasza:
Bármelyik oldalról le lehet tölteni ilyen formanyomtatványt, ugyanaz van mindegyikben, csak esetleg máshogy van megformázva.
2/5 anonim válasza:
Vigyázz, az okmányirodák kizárólag a 2013-as verziót fogadják el, ahol már állampolgárság is szerep benne adatként! [link]
3/5 anonim válasza:
Az, amelyik 4 példányos, van rajta km-óra állás, törzskönyv számának rubrika és 4 féle dátum az adásvétel időpontjánál, az egyik óra és perc adatokkal... :D
Bármelyik papír-írószer-nyomtatvány boltban 100-120 forintért adnak gépjármű adásvételi szerződést, én ott szoktam venni. Az okés, az adatok "átírósak" (azaz csak egyszer kell kitölteni), viszont aláírni minden példányt mindenkinek eredetiben kell.
4/5 A kérdező kommentje:
első: nagyon nem mindegy,ennyire már rájöttem
többieknek: köszönöm a linket,akkor nyomtatványbolt,az a biztos
2013. máj. 23. 13:59
5/5 anonim válasza:
Bármelyik írószerboltban, papírboltban kapsz aktuális adásvételi formanyomtatványt. Maximum 2-300 forintra tippelem az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!