Egy használtautó vásárlásának milyen egyéb költségei vannak és cca milyen nagyságrendű?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy bő 10 éves 300-500 e ft-os autónál, ami 2000cm alatt van bőven?2013. máj. 22. 22:11
2/5 Nosco válasza:
Plusz egy biztosítás. Az pedig nagyon sok mindentől függ. Arra a netrisk-et javaslom. Nekem évek óta ők intézik a biztosításomat.
3/5 anonim válasza:
Valamint a vételár 50-100%-a a felmerülő szervizekre, mert ennyiért biztos kell javítani valamit, és nem olcsó dolgokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Gondoljátok, hogy egy 10 éves suzukira, ami 4-500 e ft, arra kell sokat költeni, ha csak jkat írnak róla?
Ha szervizbe elviszem átnézetni, az mennyibe kerül? Vagy egyáltalán hogy érdemes autót vásárolni ennyi pénzből, amire majd nem kell sokat költeni?
2013. máj. 22. 22:43
5/5 Nosco válasza:
Nekem opelom van. Opel szervizbe vittem átnézetni 4000 ft volt. Keressél a közeledbe egy suzuki szervizt és kérdezzél rá. Biztos segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!