Véletlen letörtem az ablaktörlő kart, hogyan lehet ezt javítani?
Figyelt kérdés
Ragasztás nem sikerült,van valami jó ötlete valakinek?Vagy venni kell egy új komplett kormányt mindennel?2013. máj. 22. 11:21
2/7 anonim válasza:
Új komplett kormányt? Milyen típus az, amiben nem lehet külön cserélni a kart? :)
Ha boltban nincs, bontóban biztosan lesz. Aztán ha te nem tudod cserélni, akkor elviszed autóvillamossági műhelybe.
3/7 A kérdező kommentje:
Régi tipusú suzuki swift.Csaj vagyok úgyhogy valószínű nem én cserélem.Kösz a tanácsot!
2013. máj. 22. 11:43
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg le kell szerelni a kormányburkolatot, és így ki lehet venni a bajuszkapcsolót, aminek a vezetéke egy egyszerű aljzatba van beledugva.
5/7 anonim válasza:
Bontóban évjárat szerint veszel egy ablaktörlő kapcsolót (ez együtt van a karral) és egy szerelővel kicserélteted. Hogy sikerült azt letörni? Persze van elképzelésem, de azt inkább nem írom le! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi extrém alkalom nem volt sajna amikor letört,csak nagyon kapkodtam a kormányt és véletlen belekaptam és tőből letört.Tegnap szét lett szedve,de nem igazán tudjuk kivenni a beletört részt sajnos.
2013. máj. 23. 12:55
7/7 anonim válasza:
Megvan a cseredarab? Az kellett volna először beszerezni, aztán nekiállni a bontásnak - a cseredarabon is meg lehet így nézni hogyan rögzülhet.
A Swift nem olyan bonyolult, hogy ne lehessen otthon egy szerelésben jártas embernek szétkapni ízekre.
Esetleg ha nincs olyan a házban, aki elég gyakorlott szerelő, akkor rá kell bízni hivatásosra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!