Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlen letörtem az ablaktörl...

Véletlen letörtem az ablaktörlő kart, hogyan lehet ezt javítani?

Figyelt kérdés
Ragasztás nem sikerült,van valami jó ötlete valakinek?Vagy venni kell egy új komplett kormányt mindennel?
2013. máj. 22. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak cserével.
2013. máj. 22. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Új komplett kormányt? Milyen típus az, amiben nem lehet külön cserélni a kart? :)

Ha boltban nincs, bontóban biztosan lesz. Aztán ha te nem tudod cserélni, akkor elviszed autóvillamossági műhelybe.

2013. máj. 22. 11:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Régi tipusú suzuki swift.Csaj vagyok úgyhogy valószínű nem én cserélem.Kösz a tanácsot!
2013. máj. 22. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg le kell szerelni a kormányburkolatot, és így ki lehet venni a bajuszkapcsolót, aminek a vezetéke egy egyszerű aljzatba van beledugva.
2013. máj. 22. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Bontóban évjárat szerint veszel egy ablaktörlő kapcsolót (ez együtt van a karral) és egy szerelővel kicserélteted. Hogy sikerült azt letörni? Persze van elképzelésem, de azt inkább nem írom le! :)
2013. máj. 22. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Semmi extrém alkalom nem volt sajna amikor letört,csak nagyon kapkodtam a kormányt és véletlen belekaptam és tőből letört.Tegnap szét lett szedve,de nem igazán tudjuk kivenni a beletört részt sajnos.
2013. máj. 23. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Megvan a cseredarab? Az kellett volna először beszerezni, aztán nekiállni a bontásnak - a cseredarabon is meg lehet így nézni hogyan rögzülhet.

A Swift nem olyan bonyolult, hogy ne lehessen otthon egy szerelésben jártas embernek szétkapni ízekre.

Esetleg ha nincs olyan a házban, aki elég gyakorlott szerelő, akkor rá kell bízni hivatásosra. :)

2013. máj. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!