Ha leteszem a kismotor vizsgát a jogosítvány Krossz motorra is érvényes? Vagyis krosszmotort még vezethetek nem? A kismotor az max.50 köbcentis nem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 17:14
1/7 anonim válasza:
Igen, legfeljebb 50 köbcentiméteres és a végsebessége nem lehet több 40 km/h-nál.
A krosszmotor vezetése pedig nem a szokásos vezetői engedélyekhez kötött, mivel a krosszmotorok közúton nem használhatóak.
2/7 anonim válasza:
ha cross-t szeretnél minek jogsi? viszont, ha csak a formája fogott meg és földúton szeretnél menni vagy lightosan pályán (de komolyabb versenyzői ambícióid nincsenek) akkor ott az enduro (amúgy is 50es crossok igencsak gyerekméretben kaphatóak..) ráadásul az enduronak kisebb a szervízigénye is
3/7 anonim válasza:
Simson S51 Enduro . azzal krosszozz !!
4/7 anonim válasza:
Viszont az S51E-re hivatalosan nem érvényes az "M" kategóirás jogosítvány, mert a végsebessége 45 km/h-nál több és két személy szállítására alkalmas ;-)
5/7 anonim válasza:
kedves utolsó.. szerinted ma úgy általánosságban melyik 50ccm motorra/robogóra igaz az h nem megy 45km/h felett?? :D 9 éves, gyári enduróm megy 110et.. most legagyásodott állapontban 95.. ez a 45km/h-s korlátozás meg nevetséges
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e a smiley...
(nekem is volt egy-két motorom az elmúlt pár évben)
7/7 anonim válasza:
én meg nem téged hanem a szabályzást tartottam nevetségesnek.. csak hozzád írtam.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!