Első autómat vásárolnám, eddig csak pénzem és jogosítványom van, miket ajánlanátok? (2m Ft)
2 millió forintom van, miket ajánlanátok? A lényeg, h ne legyen nagyon régi, és tuningolt se, 22 éves férfinek.
Lehet használt, vagy új, de mindenképp újszerű. köszönöm! :)
pl itt van ez a mazda6 120.000 km rel ez miért sok km ?
vagy ebben az avensisben is 140.ezer km van szerintem egyáltalán nem sok még benzinesnélsem akkor egy dízelnél meg pláne nem
attól hogy nem az imádott német márkátok nem kéne leszólni a másikat
itt egy pár imádost skoda és azokban is ugyan anyi km van mint az általam linkelt mazda6.ban vagy toyota avensisben és ugyan úgy van az oktáviában is ami bőven átlépte a 200.000 km
szóval a km-rel való kötekedésed jogtalan mert egyaránt van minden típusnál is kevés és sok km is egyarányt
Melesleg amazda6 sokal fiatalosabb megjelenésű mint egy papás octávia
szerintem igen 2 ismerősömnek is van olyanja soha nem panaszkodtak rályuk nekem is japán kocsim van egy honda accord a fatinak és az öcsémnek is egy egy öreg toyota carinája van amik már közelítenek a20 felé.szóval tényleg igaz hogy a japán autók is megbízhatók nem csak anémet márkák.
Mazda6 ból nekem acombi változatt tetszik nagyon
tévedésben vagy.
Én nem leszólom a japánt, csak mást ajánlok, mint Te.Minek mondjam ugyan azt.
Alternatívát kínálok.
Persze minden autóban lehet 6 évesen 200ezer,de én nem venném meg.
Tudom, jön a duma, hogy állapotot veszünk,nem kilométert.
De ez csak duma.Ennek semmi "értelme" nincs.
Le lehet lakni egy autót 100ezer alatt is,és lehet vigyázni rá 200.ezren is.
Kérdés: Mit szeretne a kérdező.Minél fiatalabb kocsit, esetleg szánmít a megtett kilométer.
A ár csak 1 tényező.
Én sokkal szűkebben keresek.
én egy dolgot figyeltem meg. Keresek én is autót per pill olyan 2.2-2.3ig max.
Míg egy toyota mondjuk 7 évesen 2.2 misi, addig egy skoda 7 évesen 2misi körül van.
Nekem nem ér annyival többet a toyota, avagy a mazda, mint amennyivel drágább.
km majdnem egyenlő az állapottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!