Van egy Malaguti Drakon 50 ccm-es, motorom melynek végsebesség 95-100 km/h. Ugyan ez a típus 115-120 km/h-ás tempóval is képes menni. Milyen fojtások vannak elhelyezve ilyen motorokban és hogy hogyan lehetne kiszedni azokat!?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 15:05
1/7 anonim válasza:
őszintén szólva abszolút kizártnak tartom hogy 120-al menjen egy gyári 50-es attól hogy kiszeded a fojtásokat, ahhoz már tuning is kell gazdagon... áttételezése miatt sem lenne képes annyit menni, mivel leforogja a 6.-at és nem gyorsul tovább, és valószínűleg a kraft is kevés lenne már, ahogy az aeroxra is szeretik rámondani a tizenévesek hogy gyárilag 90 fojtások nélkül, jó az inkább 70-75-nek...
2/7 anonim válasza:
Gyárilag a fojtás 45km/h ra korlátozza a végsebességet. Tehát ha a tiéd (óra szerint) megy 100at,abba már tuti nincsen fojtás! Így is szép tőle, ha igaz. De 120 egy 50es blokknál álom! Abba már valami 70es tuning henger van... Vagy kamuztak!
3/7 petizacc válasza:
50 ccm és 100-at megy? :DD Álmodj királylány!
4/7 A kérdező kommentje:
Én is csodálkoztam amikor megláttam de nem egy ember írta a 115km/h-t. Elvileg kiszedték a fojtásokat, betettek egy sport légszűrőt meg egy sport kipufogót és a henger érintetlen maradt...
2013. máj. 21. 19:39
5/7 Itácsi válasza:
Szia..Nekem malaguti F12- van.. Semmi tuning gyári jó állapot.. én 65 kg vagyok sima úton 88km/h-át megyek vele ha le hajolok h ne legyen nagy szélellenállásom .. ha nem akkor olyan 83km/h.. Ha valami lejtőn megyek akkor 95 sőt volt h 100 ba is bele néztem..
6/7 anonim válasza:
nincs szó álmodásról, most vettem ezt a motort, 90kg vagyok, 96-al mentem vele egyenes úton... 70-es leejtőn belement a 112-be.. csak addig nem szabad huzatni, nem tesz jót neki... nincsen benne semmi tuning, gyári 50ccm.. aki nem hiszi próbáljon ki egy ilyen motort..:)
7/7 anonim válasza:
70/80 ccm est olvastad vagy halottad valószinüleg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!