Yamaha yz 125 vagy husqvarna wre 125?
Figyelt kérdés
miben küólömbözik melyik hány ló? a husqvarna jó motor? súly ? melyik megy jobban mennyivel gyengébb egyik a masiknál??2013. máj. 19. 22:39
1/3 A kérdező kommentje:
melyiket vegyem? mert igazáboll uton is szeretnek menni de ha az yz sokkal erősebb jobb akkor az lesz.
2013. máj. 19. 22:41
3/3 anonim válasza:
na valamit gyorsan tisztázok, az yz üzemórás verseny cross motor, nem utcai használatra! a kérdésből ki indulva nem nagyon értesz a motorokhoz szóval ez szerintem nem neked való még ez a műfaj.
A ere egy nem üzemórás endúró, utcai használatra is alkalmas, szerintem ezt válaszd mert igénytelenebb a motorja.
Az yz olyan 40-és42 ló között, de a husky is 36ló fölött teljesít, súlyra szerintem az yz pár kilóval könyeb, de mint mondtam ez versenymotor tehát roppant szerviz igényes.
De szerintem egy 10 perces google kereséssel ezeket az információkat te is kideríthetted volna.
[link] vagy nézegess a boncteremben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!