annyira nem
nincs navigáció, bőrülés, automata váltó stb., ennél olcsóbban is találsz
megéri meg venni nem mert hasztalanok a kupék a 3 ajtó véget nem praktikusak.
De ha csak csajozós,villogós,figyelem felkeltő autót akarsz akkor tökéletes választás
A többi dologban egyet értek az elöttem szólóval
A főnökömnek szintén 2008-körüli E90 van ( jó tudom ez E92, azon kettővel több az ajtó ) 320d automatája van. Neki volt 2 év alatt 2 turbócsere, lehalt pár injektor, télen nem indult... na ő kegyetlen sokat szopott vele - asszem már eladó az autó :P Lehet ő mellényúlt és csak 1 a 10 000-ből, de ha ilyet veszel akkor alaposan nézesd át! Ha gáz van ebbe egy Mitsu turbó 340 + áfa. Ha vezetési élmény szeretnél egy 177 lovas dízelben, akkor lehet készülni a kéttömegű lendkerék cseréjére is :)
Nem mondom, hogy ne vedd meg, de nézesd át valami normális helyen alaposan.
( 1 miskával drágábban van Premium Selection autóként 330xD navi bőr automata, én inkább abba tolnám a pénzt, arra legalább 1 év gari van és garantált az alacsony futás ).
Lehet, hogy azért ennyi, mert tényleg makulátlan állapotban van. De lehet, hogy van már benne 200e km, nem írta ki, mennyi, és még fotó sincs a műszerfalról.
A bőrülés ízlés kérdése és csak kifogás az alkura szerintem (elhiszem, hogy van, aki nem hajlandó a hátsófelét, csak bőrre tenni, én inkább az ülésszellőzést hiányolnám nyáron), a navigáció szintén nem katasztrófa, hogy hiányzik, mert egy olcsó okostelefon is kiválthatja. A váltó megint egyéni dolog, van, aki a sportosságot nem tudná automatával elképzelni (pedig manapság már nagyon jó automata váltókat gyártanak), de ez is teljesen egyéni dolog.
Ezzel a motorral megyen is, az élménnyel nem lesz gond.
Egyébként, belegondolva, lehet, hogy nem túl szép dolog ide linkelgetni másvalakinek a hirdetését.
Úgy tűnik mások szerint se, mert elég rendesen lepontozzák azokat a válaszolókat, akik hirdetési linkeket mutogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!