Vw hajtókar csapágy hiba?
A szerelő ajánlotta a cseréjét a blokknak...
Azt nem tudom, hogy mitől lett, de fura "kalapácsoló" hangot ad ki, vagy valami ilyesmit. Nem igazán értek hozzá, de rákérdeztem itt, hogy mi van, mert a szerelő a blokk, vagy a motor cseréjét ajánlotta, de neten olvastam, hogy elég lehet csak csapágyat..
akkor jól le akar húzni a szerelő, vagy csak szakbarbár... ha elkopnak a kocsidon a gumik, akkor az egész felfüggesztést kicseréled? ez kb ugyanaz...
nyilván nem tudom mennyibe fáj egy teljes bontott blokk, és mennyibe az új alkatrészek, ez attól is függ, ha olcsón be lehet szerezni egy komplett bontott motort ami jó is, akkor kár szarakodni a javítással, bár ha sokáig meg akarod tartani még az autót, akkor inkább belerakatod az új alkatrészeket, és akkor nem lesz vele gond jó sokáig, a bontott motor meg kitudja milyen állapotban van, lehet bele rakod és eszi az olajat mert kopottak a dugók/gyűrűk, és akkor ott vagy ahonnan elindultál, csak kidobtál egy rakás pénzt...
Oké, köszi!
És nem tudod, hogy körülbelül mennyi lenne egy új csapágy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!