Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw hajtókar csapágy hiba?

Vw hajtókar csapágy hiba?

Figyelt kérdés
A volkswagen polo classic 1.6-os benzinem autómnak a hajtókar csapágy hibája lett. Mit ajánlotok, az egész motor cseréjét, vagy csak a blokkot?
2013. máj. 18. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
blokknak mi köze a hajtókarcsapágyhoz? kicseréled az amúgyis jó blokkot és belerakod a szar hajtókarokat? hajtókart cserélj meg főtengelyt és csapszegeket... tudni kéne mi az a motorblokk... az csak egy ház az alkatrészeknek...
2013. máj. 18. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdés mi lett a baj lehet elég csak a csapágyat cserélni de mindenképp ki kell deríteni hogy mitől következett be a hiba. Olajfuratok járatok egyebek tiszték e van e megfelelő olajnyomás stb. A kérdésedből az jön le hogy nem értesz hozzá szerintem keress egy megbízható szerelőt s bízd rá.
2013. máj. 18. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:

A szerelő ajánlotta a cseréjét a blokknak...

Azt nem tudom, hogy mitől lett, de fura "kalapácsoló" hangot ad ki, vagy valami ilyesmit. Nem igazán értek hozzá, de rákérdeztem itt, hogy mi van, mert a szerelő a blokk, vagy a motor cseréjét ajánlotta, de neten olvastam, hogy elég lehet csak csapágyat..

2013. máj. 19. 08:19
 4/6 A kérdező kommentje:
A járatok tiszták, és az olajnyomás is jó.. csak a csörgő hang van!
2013. máj. 19. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:

akkor jól le akar húzni a szerelő, vagy csak szakbarbár... ha elkopnak a kocsidon a gumik, akkor az egész felfüggesztést kicseréled? ez kb ugyanaz...

nyilván nem tudom mennyibe fáj egy teljes bontott blokk, és mennyibe az új alkatrészek, ez attól is függ, ha olcsón be lehet szerezni egy komplett bontott motort ami jó is, akkor kár szarakodni a javítással, bár ha sokáig meg akarod tartani még az autót, akkor inkább belerakatod az új alkatrészeket, és akkor nem lesz vele gond jó sokáig, a bontott motor meg kitudja milyen állapotban van, lehet bele rakod és eszi az olajat mert kopottak a dugók/gyűrűk, és akkor ott vagy ahonnan elindultál, csak kidobtál egy rakás pénzt...

2013. máj. 19. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

És nem tudod, hogy körülbelül mennyi lenne egy új csapágy?

2013. máj. 19. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!