Eladtam ma egy kocsit, de a vevőnek gondjai vannak utólag, mit tegyek?
Nem vagy neki köteles vissza adni semmit se!
Az adásvételiben benne van, hogy mindenről tájékoztatta az eladó a vevőt, és az tudomásul vette, ha aláírtátok azután már mindegy.
Ha átb*asztad őket ha nem semiért nem terhel felelőség téged met már az adásvételit aláírták nehogy fizes nekik egy forintot sem.
Ez most olyan megveszel egy kereskedőtől egy használt autót ,egy hétműlva visszamégy hogy ez meg az nem jó ha még át is baszott úgyis elzavar a francba és letud anyival ő nem mondta hogy vedd meg azt az autótt.Itt ate esetedben ugyan ez ahelyzet szépen mond meg neki használt autót vettél ez nem új és arról nem én tehetek hogy egy hét múlva elromlot valami rajta stb.
Aki használt autót vesz annak tudia kelet h,ogy benne van a pakliba, hogy lehet 1 hét múlva vagy 2 hónap múlva de az is lehet hogy csak 2 év múlva lesz hibás az az autó.
Egyszerűen ne foglalkoz vele ne vedd fel atelefont ne nézegesd meg a képeit és majd abba hagyja úgy sem tehet semmit jogilag.
Rákerestem és csak akkor reklamálhatnának ha autókereskedő lennél és nem pedig magánszemély.
"Lehetőleg csak olyan gépkocsit vásároljunk meg, amely esetében az eladó gépjárműkereskedő, s nem egy másik magánszemély, ez esetben jár az egy év szavatosság."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!