Ti mit tennétek ebben a lenti esetben?
Sziasztok!
1 barátommal történt,van neki egy opel omega B 2.0 16V,menet közben hátul nagy füstfelhő,motor zakatol és alig megy...
Irány szerelő,ott szétszedték a motort,4. hajtókar eltört,dugó is megrepedt...
Szerelő mondta,1 hajtókart-dugót nem cserélne,inkább akkor mindet,hengerfejet is akkor megcsinálná,mert nem volt hozzányúlva,stb...
Bontott blokk+hengerfejfelújítás+munkadíj 200000.
Érdemes ennyit költeni rá?
Vagy inkább tegye félre a 200000-et,adja el így a kocsit megbontva alkatrésznek és keressen más autót?
Az autó tökéletes állapotában érne 300-350-ezret...
Én azt mondtam neki,próbálja meg hirdetni így alkatrésznek...Vagy elbontani valahogy esetleg...
Ti mit javasoltok?
Kockázatos lenne bontani, mert lehet, hogy a fele rajta marad. Egyben "biztonságosabb". Meg mi értelme 200 ezret költeni rá, ha másfélszereséből egy ugyanolyat vesz? Nem rajtunk múlik, hogy neki mi éri meg.
Egyébként a kérdés elég érdekes. Az a bizonyos "1 barát" nem te magad vagy?
ha másik autót vesz, ott sincs kizárva egy nagy hiba.
Ez az övé, tudja mik a nyűhjei a motoron kívül.
Inkább bontott motor, csak azt ugye át kell írtani, de megúszhatja 200 alatt bőven szerintem
Ja gondolom ecotech 100 alatt kaptok hozzá bontott motort, érdemes olyat keresni ami még kipróbálható, mert sok esetben az udvaron ázik évekig, na azt már meg lehet *ni.
Szoval sima motorcsere, szerintem díjmentes az átírás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!