Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rendőr bácsi mit szólna ezért?

Rendőr bácsi mit szólna ezért?

Figyelt kérdés

Megvan a kresz,a rutin,a forgalmi és az eü vizsgám.

HA nagyon viszket a fenekem és elmegyek motorozni(M kategória),és a közúton közlekedem úgy hogy nem küldték még ki a hivatalos okmányt lehet baj? :D

Még nem mentem ki csak,azért kérdem:)

köszi 15f

2009. okt. 1. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
ha nem kapnak el nem, de nem ajánlott kimenni, mert ha bármi baj lesz vagy rendőrrel találkozol, akkor már bevonják a jogsid..
2009. okt. 1. 17:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem van neked egy olyan papírod, amit nemrég kaptál, hogy igen, megvan minden, de jogsi még sehol, így ez a papír, bár bizonyítja, hogy megvan minden, mégsem egyenértékű a jogsival. Tudom, nehéz kibírni, én is alig bírtam, mégis ki kell várni ezt a kis időt, míg meg nem érkezik a hivatalos papír. Gondolj bele, mi lesz ha elkap a rendőr?? akkor még jó ideig nem vezethetnél semmit. Megéri? NEm. Ajánlom maradj otthon. Ha viszket a se..ed, vakard meg inkább...:)
2009. okt. 1. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha elkap a rendőr 2 évre vonják be a jogsid.
2009. okt. 1. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Ha megállít a rendőr,nem azért büntet meg mert nincs jogosítványod hanem mert nincs nálad!Más büntetést nem kapsz,engem is megállított amikor egy kocsit vittem próbaútra,nem volt nálam a jogsim rádión lekérdezte az adatokat és 5000 ft-ra megbüntetett mert nem tartottam magamnál a vezetői engedélyt.tehát ha motorozol vigyél pénzt magaddal vagy várj egy hetet míg kiküldik a jogsidat.
2009. okt. 1. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
neki olyan nem lehet, hogy épp nincs nála a jogsija, mivel neki még egyáltalán nem volt jogsija. Sohasem! Így nem is tudja otthon hagyni. mert nincs mit otthon hagynia!
2009. okt. 1. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
De elméletben már van csak nem kapta kézhez,és ezért ez a szabálysértés vonatkozik rá.
2009. okt. 1. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
ne haragudj, de szerintem ez nem így van. az a papír nem olyan, mintha jogsi lenne. rá is van írva. neki még nincs jogsija. büntetik, ha így vezet.
2009. okt. 1. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
kár lenne érte, bírd ki még azt a pár napot! És majd ne váljon belőled is olyan motoros, akit minden autós utál.:)
2009. okt. 1. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragszom,de nem azt írtam,hogy a papír olyan mint a jogsi,hanem ha megnézed a jogosítványod érvényességi idejét akkor láthatod a jogosítvány érvényességi idejének kezdési időpontja megegyezik a sikeres vizsga napjával,tehát mikortól megvan a vizsgád onnantól van jogosítványod.De mivel van olyan jogszabály,hogy ha járművet vezetsz akkor MAGADNÁL kell tartani a vezetői engedélyt ezért fog megbírságolni a rendőr mert nincs nálad.
2009. okt. 1. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
hirtelen azt hittem,h. azt fogod írni,h. ha viszket motorn útközben meg-e vakarhatod XDDDD
2009. okt. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!