Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan rendelhető autófólia?

Honnan rendelhető autófólia?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Be szeretném csomagolni az autómat, de otthon saját kezűleg, tudnátok pár oldalt linkelni, ahol speciális fóliákat árulnak autók becsomagolására?
2013. máj. 12. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szinte bármelyik legegyszerűbb boltban lehet kapni.

[link]

2013. máj. 12. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
van hozzá megfelelő szerszámod, műszered? ez profi dolog, és ha azt sem tudod honnan vegyél, inkább hagyd fóliázóműhelyre...
2013. máj. 12. 21:35
 3/3 Beviz Elek ***** válasza:

Èn racing bazàron talàltam a legolcsóbb jó minösègüt. 2000ft/m2-töl indul az àra.

150cm szèles ès olyan hosszùt rendelsz amilyet akarsz. Matt szìnektöl a carbonig, kamèleonig minden van. Nekem is onnan èrkezik a napokban...

Ablakra sajnos nem talàltam normàlis fóliàt, mindenkèpp engedèlyezettet akarok hogy ne szedessèk le. Ùgyhogy piacon meg sem próbàlom:D

2013. máj. 13. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!