Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez jó bukósisak szerinted?

Ez jó bukósisak szerinted?

Figyelt kérdés

NOX N731. Nekem tetszik a kinézete, meg plexiset keresek. Csak a színe miatt nem tudom, hogy nem nagyon meleg-e.

Esetleg ajánlanál ilyen "dual" nem teljesen krosz sisakot ami mindenhova jó?

#bukósisak #NOX #noxn731
2013. máj. 12. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Megnéztem miről van szó, de én ezért pénzt nem adnék, az biztos...

Én anno Airoh Tygert vettem hasonló árban, bemégy egy normális motoros boltba (ne olyanba ahol ilyesmiket árulnak mint ez a NOX), ott biztos találsz magadnak megfelelő bukót. Netről meg ne rendelj bukót, mert nem tudod a méretét, fel kell próbálni - nekem van olyan bukóm ami S-es, meg olyan is ami L-es és mindkettő pont passzol a fejemre...

2013. máj. 12. 15:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Netről nem szeretnék rendelni. Te milyen bukót ajánlasz? Kb. ennyit tudnék adni érte.(Többet nem is tartom érdemesnek.)
2013. máj. 12. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát azt te tudod mennyit ér meg neked a saját fejed, de ha csak ennyid van, akkor a középkat. gyártók (Airoh, Suomy, Nolan, Arai) típusai között nézelődnék. Gyakorlatilag mindenki gyárt már olyan bukót, amilyet te szeretnél.
2013. máj. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!