Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az oka, hogy az elöl...

Mi lehet az oka, hogy az elöl ülő utas elektromos ablaka nem működik?

Figyelt kérdés
Ugyanis ha én vezető felől irányítom rendesen műkszik, de ha az utas felől, akkor vagy nem vagy pedig egy darabig utána se le se föl. Viszont hallani a motort.
2013. máj. 12. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha hallani a motort, akkor mindegy honnan irányítod. Szét kell szedni az ajtót.
2013. máj. 12. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a motort hallod, akkor az jó, az emelő szerkezetnél lesz a gond. Valószínűleg vagy szétesett, vagy kiakadt. Le kell szedni az ajtókárpitot, és alánézni.
2013. máj. 12. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a te oldaladról tudod vezérelni de az utas oldalról nem lehet akkor egyértelműen az utas oldali kapcsoló a hibás. Anyám kocsijában is volt ugyanez a gond, ott is néha működött az utas oldali kapcsoló néha nem. A vezető oldalról meg gond nélkül működött.
2013. máj. 12. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Így van ,motor nem lehet hiszen a baloldalról lehet vezérelni...kapcs csere .....
2013. máj. 12. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem feltétlen kell cserélni a kapcsolót. Az én szétpattintottam és rögtön láttam hogy 2 fém lapka ami nyomja a kapcsolót ki van csúszva a helyéről. Visszaraktam és azóta működik.
2013. máj. 12. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt írta, hogy hallani a motort... Akkor nem lehet a kapcsoló a rossz.
2013. máj. 13. 08:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát nemtom mi lehet a gond. Egy darabig megy le is meg fel is aztán már csak le ezután pedig semerre. Motorja viszont továbbra is megy. Vezető felől pedig hibátlan!

A vezető felőli meg az utas felőli kapcsoló is ugyanazt a motort vezérli szerintem vagy nem? Mer hát akk az emelő szerkezet hiba is kiesik.

2013. máj. 13. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen ugyanazt vezérli. Ezért én kizárnám a motor és az emelőszerkezet hibáját.
2013. máj. 13. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!