Régi Suzuki Swift kilincs javítás. Hol és hogyan a legolcsóbb?
Valószínűleg bárki meg tudja csinálni, a legközelebbi saját műhellyel rendelkező autószerelő pont jó lesz.
Swift ajtaját még nem bontottam szét, de gondolom a kilincs belseje rém egyszerű, a zárat egy fémrúddal mozgatja. Ha belülről nyílik, akkor a zár jó lehet, szóval a kilincs vagy a fémrúd a hibás, esetleg csak széthullott és össze kell rakni.
Mennyi? Ha másik kilincs kell akkor lehet venni bontottat, a fémrudat meg le lehet hajlítani kerítéshez való vezérdrótból ha annyira árérzékeny vagy...
Nekünk bal hátul a belső ment szét, 1600 volt egy új komplett belső kilincs, tehát nem lehet drága.
Egyébként én cseréltem le ezt is, tényleg fémrudak, é k*rva egyszerű az egész. :D
utángyártott bal első kilincs 1.520Ft am ha van olyan ismerősöd aki szokott + szeret is autókat bütykölni az egy söré kicserélni neked ,de am a legközelebbi szerelő is megcsinálja neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!