Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 fulladozik, rángat,...

Simson S51 fulladozik, rángat, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Új gyertya, megszakító kalapács, kondenzátor, fuvókák,tűszelep, úszó, szivató, csapágyak, szimeringek,stb

Üresben gyorsan reagál gázadasra, semmi gond, ha sebességben van fulladozik,rángat, olyan mintha sokat kapna, gyertya őzbarna, az oldala a menetnél olajos, az alja körbe pedig kormos.

Előre is köszönöm a segitséget.

2013. máj. 11. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
karbit próbáld állítgatni vagy a gyújtás nincs megfelelően belőve. talán későn kap szikrát
2013. máj. 11. 20:40
 2/11 A kérdező kommentje:
A karbival nem tudok már mit csinálni, minden lehetségest próbáltam, Holnap a gyujtás kísérletezés következik...
2013. máj. 11. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Oké majd írj hogy mik a fejlemények
2013. máj. 11. 22:15
 4/11 Fődi Krisztián válasza:

nekem is volt ilyen problémám tegnap megcsináltam

kevés levegőt kap

állitó csavaron álits meg a karbit tisztisd ki:)

3-4 perces feadat

2013. máj. 12. 13:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Karburátort kimostam benzinben, kompresszorral kifujkodtam, gyujtás beállítva pontosan, és ugyanolyan mint volt...

Itt egy kép a gyertyáról...

[link]

2013. máj. 12. 18:27
 6/11 anonim ***** válasza:
az a gyertya szép nem fekete ami annak a jele hogy nem kap sokat így az maradt hogy vagy keveset kap vagy sz@r az új megszakító (én már jártam úgy hogy felújítottam a blokkot új megszát is kapott és 1 hétig kínlódtam vele mire rájöttem hogy az új megszakító a sz@r visszatettem a régit és jó lett) szerintem te is próbáld meg. még a trafót,pipát,kábelt nem írtad hogy nézted volna-e bár azokra kicsi az esély. ha tényleg úgy van ahogy írod hogy üresbe veszi a fordulatot de terhelés alatt nem az benzin hibára utalhat így ha a karbi hibája ki van zárva akkor sajnos erősen a szimeringre terelődik a gyanú
2013. máj. 12. 18:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy szép lila szikra van... Azért még éjjelre beáztatom a karbit, hogy hátha jó lesz...Cserélek fúvókákat, subertűt,állítócsavart,gyujtókábelt,pipát, aztán holnap mondom, hogy mi történt.
2013. máj. 12. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
oké kíváncsi leszek esetleg majd 1 videót tudnál feldobni? mert ha hallanám ahogy fullad lehet hogy többet tudnék mondani rá
2013. máj. 12. 22:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap ha nem lesz jobb, csinálok egy videot, Akkor felteszem youtube-ra...
2013. máj. 12. 22:23
 10/11 A kérdező kommentje:

A gond megoldva, :)

Éjszakára beraktam benzinbe, új üresjárati fuvóka, subertű,Kisebb benzinszint, és most jó is lett még egy kis finomhangolás és kész, (elszakadt a gázbowden)

Köszönöm a segítséget!!

2013. máj. 13. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!