Új gyertya, megszakító kalapács, kondenzátor, fuvókák,tűszelep, úszó, szivató, csapágyak, szimeringek,stb
Üresben gyorsan reagál gázadasra, semmi gond, ha sebességben van fulladozik,rángat, olyan mintha sokat kapna, gyertya őzbarna, az oldala a menetnél olajos, az alja körbe pedig kormos.
az a gyertya szép nem fekete ami annak a jele hogy nem kap sokat így az maradt hogy vagy keveset kap vagy sz@r az új megszakító (én már jártam úgy hogy felújítottam a blokkot új megszát is kapott és 1 hétig kínlódtam vele mire rájöttem hogy az új megszakító a sz@r visszatettem a régit és jó lett) szerintem te is próbáld meg. még a trafót,pipát,kábelt nem írtad hogy nézted volna-e bár azokra kicsi az esély. ha tényleg úgy van ahogy írod hogy üresbe veszi a fordulatot de terhelés alatt nem az benzin hibára utalhat így ha a karbi hibája ki van zárva akkor sajnos erősen a szimeringre terelődik a gyanú
2013. máj. 12. 18:38
7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy szép lila szikra van... Azért még éjjelre beáztatom a karbit, hogy hátha jó lesz...Cserélek fúvókákat, subertűt,állítócsavart,gyujtókábelt,pipát, aztán holnap mondom, hogy mi történt.
2013. máj. 12. 20:55
8/11 anonim válasza:
oké kíváncsi leszek esetleg majd 1 videót tudnál feldobni? mert ha hallanám ahogy fullad lehet hogy többet tudnék mondani rá
2013. máj. 12. 22:10
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap ha nem lesz jobb, csinálok egy videot, Akkor felteszem youtube-ra...
2013. máj. 12. 22:23
10/11 A kérdező kommentje:
A gond megoldva, :)
Éjszakára beraktam benzinbe, új üresjárati fuvóka, subertű,Kisebb benzinszint, és most jó is lett még egy kis finomhangolás és kész, (elszakadt a gázbowden)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!