Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utólagos xenon beépítés?

Balu115 kérdése:

Utólagos xenon beépítés?

Figyelt kérdés

Megfordult a fejemben hogy utólagosan beépítek egy xenon szettet. Természetesen szeretném ezt úgy megtenni hogy teljesen legális legyen, ne büntessenek meg érte.

Mi a teendő? Tudom hogy kell hozzá egy automata magasságállító és egy lámpamosó. Projektoros lámpát szeretnék venni és beépíteni egy ablakmosót. Ebbe szeretném belerakni a xenont. Kell még valami más változtatást csinálni az autón? Vagy elég egy lámpa csere meg ablakmosó hozzá?

Előre köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 11. 16:03
 1/3 Vizéli László ***** válasza:
55%
A projektoros lámpát raksz a gyári helyére, még lehet azzal sem lesz szabályos a xenon égő. A lámpában kell valami jelzésnek lennie hogy nem halogén izzóhoz gyártották. Egy automata magasságállítót pedig gondolom nem 1-2 ft-ért raknak be utólagosan. Szerintem több százezres tételbe gondolkozz, ha egyáltalán ezt meg is lehet így szabályosan oldani. Bár szerintem nem érdemes vele foglalkoznod, mert ha teljesen szabályos minden, akkor is megbüntethetnek érte (utólagos engedély nélküli átalakítás) címszó alatt.
2013. máj. 11. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Egy Golf 4-ről lenne szó, ami ha jól tudom jött ki gyári xenon lámpával, mert találok is a neten gyári xenon lámpát hozzá. Esetleg ez így könnyít a helyzetemen?

Rá lehet fogni hogy gyári? (mert végülis gyári lámpa lenne benne)

2013. máj. 19. 00:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Az R32 projektoros lámpáját szeretném beletenni a gyári helyére!
2013. máj. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!