Honda cbr600f4i fs mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Fel raktam a fejidomot nagy nehezen a gépre bár kicsit feszült most fel raktam a ramair cső takaró műanyagot két oldalra jobbról tökéletesen pontosan illik a helyére az idom szélénél
Bal ról viszont valami miatt nem érintkezik pontosan az idommal
pedig minden a helyén van már gondolkodtam nem e a fejidom konzol lehet deformálódva kicsit vagy nem tudom.
2013. máj. 8. 23:15
1/3 anonim válasza:
után gyártott? ez miadt is lehet szerintem, vagy deformálodott, probáld meg elöszőr balrol fel tenni hogy úgy mit csinál.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez amúgy lehet súlyos gond vagy csak apróság?Hát néztem gyári fejidomtartó konzolt kompletten 53000Ft ha ebay ról rendelem 20000Ft de ez utóbbi kínából és nem tudom milyen minősége lehet és az is kérdéses hogy vajon a gyári nem e kínai csak bele ütve hogy honda.
2013. máj. 9. 13:02
3/3 A kérdező kommentje:
2013. máj. 9. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!