Én nem mondtam, hogy nem lehet normális autót venni/rendbehozni kevés pénzből, csak kicsit felhúzott az, hogy jönnek ehhez a lakótelepi gyerekek, meg hogy ez mennyire menő. Nem szeretem az ilyen újgazdag kis gyerekeket , akik ember számba se veszik azokat akik pl. szegényebbek és lakótelepen laknak.
2013. máj. 9. 12:13
12/20 anonim válasza:
300 ezer forintos benzines autóm van, eszik 4,5-5 litert, és egy gramm kormot nem tol ki magából, gazdag vagyok? egyébként azt a brutális mennyiségű kormot amit az ilyen gépek kiokádnak, nem csak a tulaj szívja be, hanem az újszülött csecsemő is, mivel a levegőbe eresztve bárhová eljut sajnos... aztán miért van annyi rákos megbetegedés...
2013. máj. 9. 15:03
13/20 anonim válasza:
Nem a kormoló autók okozzák a rákos betegségeket, legalábbis csak nagyon kis mértékben. Az hogy mi okozza főként a rákos megbetegedéseket ( egyre gyakoribb ) abba most ne mennyünk bele.
A mai korszerű dízelek károsabbak mint a régi kormológépek: [link]
2013. máj. 10. 18:26
16/20 anonim válasza:
És ti ezt el is hiszitek ? :)
2013. máj. 11. 00:12
17/20 anonim válasza:
szerintem a cikk a NORMÁLIS MŰSZAKI ÁLLAPOTÚ autót veszi alapul, egy nem bütykölt 2-es golf se csinál maga mögé fekete ködöt, de itt a korom okádókról van szó... valamelyik nap láttam egy ilyen gépet, piros volt, de a hátulja FEKETE, full FEKETE a kocsi hátulja a koromtól, a rendszámtábla teljesen olvashatatlan, mert az is teljesen korom fekete, szerinted az normális műszaki állapotban van és valamennyire "szolidan" füstöl?
ha már kraft nincs, legalább a füsttel kelt egy kis feltűnést magának az idióta, csak az a baj, hogy más fogja beszívni ő helyette, mondjuk egy csecsemő akit az anyja tol a járdán a babakocsiban, az ilyen bontószökevény meg oda kormol neki mikor elmegy mellette...
2013. máj. 11. 10:41
19/20 anonim válasza:
Baxus utólsó abba a golfba mit tankoltak petróleumot A fati még mindig használja a 20 éves toyoata carinánkat és egyeltálan még indításkórsem nyom magából ki kormos füstöt.Ezek mi afaxt csináltak szegény autóval hogy úgy füstől mint egy gyárkémény ? :(
És még fel is teték büszkén ayoutubra fu ez szégyen,mondjuk én már láttam egy ismerősöm benzines 25 éves ford eszkortját ami tök ugyan így füstőlt szóval nem azon van a hangsúly hogy benzines vagy dízeles e mert mind a kettő tud magából kormos füstöt árasztani ha nincs karban tartva.
2013. máj. 11. 14:27
20/20 anonim válasza:
Itt nagyon szakértő emberek kommentjei olvashatók.Látom mindannyian autószerelők,dízelesek vannak.Ennyire nem érteni autóhoz,és még okoskodni is.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!