Mennyibe kerül egy 125 öst berendszámoztatni és az egyéb dolgokat?
Érdekelne, hogy sok olyan 125 van amin nincs rendszám vagy 50 esként használta, de forgalomba helyezhető. Az mennyibe fog még nekem fájni ? Valami pontos értéket létszi ha tudtok :)
A válaszokat előre is köszönöm
Regisztrációs adó (mivel gondolom azt elsunnyogták, ha 50-esként használták) típustól és kortól függően 20000 és 300000 között lehet.
Kalkulátor:
Vám regisztráció 2-3000
Műszaki vizsga egyedi forgalomba helyezéssel: kb. 23000 ha van magyar tipusbizonyíványa.
Forgalmi:6000ft
törzskönyv:6000ft
Rendszám+matrica:6000ft
Szerintem.
akkor olyan 70-80 E ft.... köszi :)
És feltételezzük, hogy van rajta rendszám meg minden, csak átveszem, akkor az menyi pénz ? gondolok itt névre iratást meg hasonlokat, nem nagyon tudom, hogy müködik
Aminek nincs papírja, azt gyakorlatilag nagyon kicsi valószínűséggel fogod tudni lerendszámoztatni. Elvi lehetőségeid vannak, de mire végigtolod a bürokrácián..
Én messze kerülném az ilyeneket!
Ha van papírja, akkor úgy 30e körül alakul az átírás, plusz erre jön rá a biztosítás, ami még kezdő jogsival is nagyon max 10 körül lehet/év, de ennél inkább kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!