Milyen autót vegyek? 18L
Figyelt kérdés
Valami régebbi nem fedélzetis kocsira gondoltam, 3 ajtósra.2009. szept. 29. 13:31
23/37 A kérdező kommentje:
A héten körül nézünk ezeknél a kocsiknál.
Szeretnék még karácsony elött túl esni rajta.
2009. szept. 29. 15:17
24/37 anonim válasza:
Renault 19
A párom autószerelő, pontosabban autóelektronikai műszerész (lehet, hogy ért hozzá.. :)), Nekem Ő javasolta ezt az autót elsőnek. Először néztem Én is, de megnéztem neten, Nekem nagyon bejön, ráadásul 320.000-ért már full extrásat láttam! Pl.: elektromos ablak és tükrök, ülésfűtés.. ilyenek. Nézd meg, hátha bejön!
Esetleg még a B CORSÁT mondanám!
Üdv.
23/L
25/37 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. szept. 29. 15:20
27/37 anonim válasza:
én is a Honda Civic-et javasolnám, 5 esetleg 6gent. :)
[link] -n egész jók vannak 800ezer körül...
28/37 anonim válasza:
29/37 anonim válasza:
Tök imádom ezt az "milyen autót vegyek" kérdést, minden héten kétszer felteszi valamelyik barom aki nem tud mit csinálni a pénzével.
30/37 anonim válasza:
Kispolski.
Kicsi, nem fedélzetis és 3 ajtós és tökéletes amíg nincs saját kereseted és nem tudsz rutinosan vezetni (gondolom max. 1 éve lehet jogsid...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!