Renault Kangoo 1,4 benzin 75 paci, nem gyenge teherszállításhoz?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg 1,9 dízel,ami mondjuk csak 65 lovas?Szóval melóra kéne,viszont nem ragaszkodnék a dízelhez minden áron.Mit gondoltok?2013. máj. 6. 18:31
1/5 anonim válasza:
mekkora teherhez? az 1.9-es dízel lehet jobban megy a 65 lójával mint az 1.4-es benzines! attól függ mekkora teherről van szó, de egy ilyen erősségű autónak egy 200kg-os üres futó is akadályt jelenthet, emlékszem volt egy skoda 120-om és kértem kölcsön egy utánfutót mert radiátorokat akartam hozni vele, mikor a futó üres volt akkor sem bírtam felkapcsolni 4. sebességbe, 3.ba kellett vele mennem, szóval nem is mertem elmenni a radiátoroké vele, mert 50kmre kellett volna elmennem vele
2/5 anonim válasza:
Mind két motorral elviszi a kocsi azt a terhet ami a terhelésére vonatkozó max, de arra biztos felkell készülni hogy nagyon lomha lesz (már alapbol az).
3/5 anonim válasza:
Kangoo-ból (főleg, ha terhet is akarsz cipelni) ne a benzinest vedd meg. Nekem volt 1.4-es 75 lovas és megpakolva nagyon lomha volt. Most 1.5 diesel van, ami csak 65 lovas, de sokkal jobban mozog még megpakolva is.
4/5 anonim válasza:
Ne nézd a lóerőt, hanem a nyomatékot. Ilyen autóba nem való ilyen kicsi benzines motor, dizel kell bele. Azzal sem lesz egy versenyautó, de azért teherrel is lehet majd menni vele, mig az 1.4-es benzinessel csak nagyon szenvedve.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mennek a zöld kezek:)
2013. máj. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!