Eredetiség-vizsgálaton tényleg lecsiszolják az alvázszámról a festéket?
Figyelt kérdés
Most vettem egy eredeti festésű ladát, és azt hallottam, hogy eredetiség vizsgálaton megcsiszolják az alvázszámot, tényleg igaz ez? Én nem engedem csiszolgatni, a motortérben hibátlan fényezést...2013. máj. 5. 19:57
1/11 anonim válasza:
nem csiszolnak ott semmit ,be is ba*na ha egy 15 millás mercit megcsiszoválná a csiszpapírjával ronggyal letörli azt kész vagy max még azt szoktam látni ,hogy krétával kiemeli kicsit a számokat de azt le lehet törölni szóval nem kell aggódni ,hogy nekiesik csiszoló papírral
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, igazából nagyon jól látszik az alvázszám, mert kicsit megmaradt benne a kosz, és így barnásabb. Vaniliabarna a fényezése, így teljesen látható..
2013. máj. 5. 20:03
3/11 anonim válasza:
Az eredetiségvizsgálaton a vázszámnak jól láthatónak kell lennie. A Ladák gyári fényezése ezt a követelményt tökéletesen kielégíti: el lehet olvasni a vázszámot. Éppen ezért nem fognak nekiesni, mint tót az anyjának, vagy ha mégis, akkor a vizsgálatot végző mekkmester nem áll a helyzet magaslatán. A festékréteget csak akkor szokták bolygatni, ha az ecsettel végzett taknyolás olvashatatlanná teszi a vázszámot - mondjuk ilyenkor általában okkal olyan a festés, amilyen (van, hogy ezzel próbálják elterelni a figyelmet arról, hogy a gonosz számátütő manók az éjjel folyamán egy másik autó számait varázsolták a gépjárműbe).
4/11 anonim válasza:
Csiszolni vagy acetonozni csak nagyon végső esetekbe szoktak, de olyankor már elég valószínű hogy valami kalahutty van az autó alvázszámával.
5/11 A kérdező kommentje:
Ez teljesen gyári, eredeti festés, érintetlen a vázszám is, és nagyon szépen lehet látni. Hát remélem, hogy nem fogják csiszolgatni...
2013. máj. 5. 21:48
6/11 anonim válasza:
nem csiszol semmit, fotózni fogja.max ronggyal megtörli.
Nekem a 32 éves lakókocsimon csiszoltak,de csak a kis felületi rozsda miatt.
7/11 A kérdező kommentje:
Így látszik, ezt már csak nem csiszolja le. Legalábbis remélem, majd mondom neki, hogy nehogy csiszolgassa.
2013. máj. 6. 23:41
8/11 A kérdező kommentje:
Vaniliabarna a fényezése, így teljesen látható.. = már a hülyeséget írom a forgalmiból, hogy világosbarna, tehát sárga...
2013. máj. 6. 23:43
9/11 anonim válasza:
Csillagos 2103... Nem rossz! Ha jól sejtem, ez valamikor a '70-es évek végén készülhetett, mert már a csatornában van a táblája. Egyébként nem fogják bántani: tökéletesen olvasható, köszörülésnek, átütésnek, hegesztésnek vagy egyéb taknyolásnak nyoma sincs. Eredetiségvizsgálat után meg majd szépen meg kell takarítani, hogy a számok is világosak legyenek, a mániákusok úgy szokták. :-)
10/11 A kérdező kommentje:
1978-as 2103-as, privátban mutathatok képeket, és több infót, ha érdekel. :)
2013. máj. 7. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!