Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorfelújítás - mennyibe...

Beatrix555 kérdése:

Motorfelújítás - mennyibe kerül megközelítőleg egy mindenre kiterjedő motor felújítás egy opel astra g-nél? (anyag és munkadíj együtt kb )

Figyelt kérdés
A cél egy olyan motor, ami megbízható, és még hosszútávon használható, esetleg ahogy olvastam ismét kevesebbet fogyaszt. Előre is köszönöm a válaszokat.

#autó #autószerelő #Opel Astra #motofeljújítás
2013. máj. 5. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Látom eléggé eltökélt vagy, így nem foglak róla lebeszélni. De ez így irdatlanul, aránytalanul drága lesz utólag beszereltetni és nem is egyszerű feladat. Persze mindenki arra szórja el a pénzét, amire akarja...

Én nemrégiben egy H Astrát vettem a következő gyári felszereltséggel és mérget vehetsz rá, hogy jóval olcsóbb volt, mint amit te szándékozol elkölteni:

Adaptív kanyarkövető bixenon fényszórók,

Gombnyomással kapcsolható sport fokozat (megváltozik a motorvezérlés, a kormányzás és a lengéscsillapítás),

IDS+,

ABS, ASR, ESP, CDC (elektronikus lengéscsillapítás vezérlés),

Esőérzékelős ablaktörlők, hővédő üvegezés,

Gyári beépített navigáció, színes információs kijelzővel,

Tolatóradar,

Elektromosan állítható és behajtható tükrök,

Minden ablak elektromos,

10 légzsák,

17"-os gyári alufelni garnitúra,

Defektfigyelő és guminyomás ellenőrző rendszer,

Félbőr belső,

Ülésfűtés,

plusz még néhány apróság...

2013. máj. 6. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Tempomatot,

gerinctámaszt,

gyári riasztót,

digit klímát majdnem el is felejtettem és a többi dolgot, ami most nem jutott eszembe... :)

2013. máj. 6. 08:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Ez alapfelszereltség a H Astránál?

Használtan vetted? vagy újonnan?

2013. máj. 7. 07:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem alap. Állítólag nem sok ilyen gyári felszereltségű H Astra fut itthon. Majdnem teljesen fullos.

Használtan vettem, tavaly ősszel. Kopó alkatrészeket azonnal cserélni kellett (vezérlés, féktárcsák, betétek, stb.), illetve a legnagyobb tétel az egyik oldali fényszóró elektronikája volt ami cserére szorult, egyébként nagyon szép állapotban volt/van kívül, belül.

Szerintem így is megérte az árát.

2013. máj. 7. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!