Motorfelújítás - mennyibe kerül megközelítőleg egy mindenre kiterjedő motor felújítás egy opel astra g-nél? (anyag és munkadíj együtt kb )
Látom eléggé eltökélt vagy, így nem foglak róla lebeszélni. De ez így irdatlanul, aránytalanul drága lesz utólag beszereltetni és nem is egyszerű feladat. Persze mindenki arra szórja el a pénzét, amire akarja...
Én nemrégiben egy H Astrát vettem a következő gyári felszereltséggel és mérget vehetsz rá, hogy jóval olcsóbb volt, mint amit te szándékozol elkölteni:
Adaptív kanyarkövető bixenon fényszórók,
Gombnyomással kapcsolható sport fokozat (megváltozik a motorvezérlés, a kormányzás és a lengéscsillapítás),
IDS+,
ABS, ASR, ESP, CDC (elektronikus lengéscsillapítás vezérlés),
Esőérzékelős ablaktörlők, hővédő üvegezés,
Gyári beépített navigáció, színes információs kijelzővel,
Tolatóradar,
Elektromosan állítható és behajtható tükrök,
Minden ablak elektromos,
10 légzsák,
17"-os gyári alufelni garnitúra,
Defektfigyelő és guminyomás ellenőrző rendszer,
Félbőr belső,
Ülésfűtés,
plusz még néhány apróság...
Tempomatot,
gerinctámaszt,
gyári riasztót,
digit klímát majdnem el is felejtettem és a többi dolgot, ami most nem jutott eszembe... :)
Ez alapfelszereltség a H Astránál?
Használtan vetted? vagy újonnan?
Nem, egyáltalán nem alap. Állítólag nem sok ilyen gyári felszereltségű H Astra fut itthon. Majdnem teljesen fullos.
Használtan vettem, tavaly ősszel. Kopó alkatrészeket azonnal cserélni kellett (vezérlés, féktárcsák, betétek, stb.), illetve a legnagyobb tétel az egyik oldali fényszóró elektronikája volt ami cserére szorult, egyébként nagyon szép állapotban volt/van kívül, belül.
Szerintem így is megérte az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!