Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kopogó hang a bal első kerék...

Kopogó hang a bal első kerék felől, mi lehet a gáz?

Figyelt kérdés

Egészen tegnap estig minden rendben ment. Aztán hazafelé jövet (sima, egyenes út) elkezdett valami "kopogni" a bal első kerék felől. Szavakkal nem tudom körülírni, mit hallottam, elég annyit, hogy jó hangos volt. Ahogy gyorsítottam, úgy lett egyre erősebb ez a hang, szinte elviselhetetlen. Ha jobbra tekertem a kormányt még jobban erősödött, ha balra, elhallgatott. Gumikkal semmi baj, 1 hónapja a nyárival "zúzok", átvizsgálták, minden rendben. Csapágy? Gömbcsukló? Az a baj, hogy ma is mennem kéne 1-2 helyre, nagyon fontos, de vasárnap van, ki tudna ilyenkor segíteni? Megpróbálok pár szerelő havert, hátha lenne idejük, de értitek, vasárnap...na mindegy... Addig szívesen fogadnám a tanácsokat..

Köszi.

2013. máj. 5. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Akármilyen járgányod van, amíg megoldod a vasárnapi útjaidat, nagy baj nem lehet.

Ha reggel megteheted emeld fel a bal elejét, mintha kereket cserélnél...aztán meglátod.Főleg, ha van időd, és leveszed a kereket. jó erős lámpával megsasolsz mindent, amit csak tudsz.

Az autó nagyjából úgy van kitalálva, hogy a kopogás után nem a szétesés jön azonnal.

2013. máj. 5. 02:15
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

"Ahogy gyorsítottam, úgy lett egyre erősebb ez a hang, szinte elviselhetetlen. Ha jobbra tekertem a kormányt még jobban erősödött, ha balra, elhallgatott "

erre rávágnám ,hogy féltengely csukló ,de az inkább egyenesbe morgó hangot ad , eltekert kormánynál meg roppan de olyat ,hogy azt hiszed kiszakad a helyéről , vagy lehet ,hogy kerékagy csapágy, de az sem kopog

emeld meg a kocsit azt utána rángass meg mindent lehet hogy meg lesz a hiba

2013. máj. 5. 02:43
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Szedd ki a gumi bordái közül a beszorult követ!

:D

2013. máj. 5. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
:) vagy a csavart amit felszedett a gumi ...
2013. máj. 5. 09:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Megnéztem.

Belső csukló, elsőre úgy tűnik..

2013. máj. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!