Simsonnal egyhuzamban 80-100km-et meg lehet/merjek tenni? Mert ha félúton lerobbanok akkor tolhatom mert amerre mennék nincsen ismerősöm.
Egy kicsit érts hozzá, meg legyen tartalék gyertya és gyertyakulcs nálad, meg pár alap szerszám. Akkor ha le is robban akkor is jó eséllyel meg lehet csinálni.
Ismerős tavaly pár simsonos haverjával kb 200km-re lévő rendezvényre ment el, meg vissza, gond nélkül :)
Én egy 1988 -as Simson S51-el nyomtam le 420 km-t egyhuzamban. Keszthelyről Békéscsabára.
Vittem magammal: pótkerék, pótalaplap, pótlendkerék, pótkarburátor, pótlánc, pótlánckerék, pótizzók, krokodilcsipeszek, benzincsap, benzincső, és 1000 féle csavarhúzó, villáskucsok, fogók, stb.....
Kb 30 kg cucc volt nálam, semmi sem kellett. 2-szer álltam meg tankolni. :)
Én sokat járok Simsonnal messzire. Volt hogy Budapestről Debrecenig gond nélkül elmentem vele. Amúgy rendszeresen járok 120km távolságra. Én amit ajánlok hogy vigyél magaddal.
Pót gyertya, gyertyakulcs, csavarhúzó (több fajta), megszakító kalapács, kondenzátor, lendkerékbe ék, kroa fej 17mm ez a ledkerékhez kell, lendkerék lehúzó, hézzagoló mérő, karburátorba tömítés.
Ha ezeket megtudod csinálni pl egy meszakító csere és beálítás és a többit akkor nincs gond.
Meg még pótizzó mert az a saját biztonság miatt jó ha van.
Jah és legyen nállad pénz ha bajba lennél pl defektnél. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!