Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket lehet jobban "tuningo...

Melyiket lehet jobban "tuningolni" a yamaha jog-ot vagy az aeroxot?

Figyelt kérdés
És melyik gyorsul jobban?

2013. máj. 4. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jah csak még nem bírom letenni rá a jogsit. Enyém 9 gyorsulásmérővel.
2013. máj. 7. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:
85 km/h nál. Addig mér a cucc
2013. máj. 7. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdező vagyis ha kell egy kis setup írd meg az ősszeget és megmondom mi jó mi nem túlzottan :) vavyis irj üzit ha gondolod
2013. máj. 8. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom hogy régi kérdése de én vettem 1éve kb egykerekezgetni stuntal próbálkozni hülyéskedni stb egy régi fajta jogot 35volt a motor kívül nem piszkáltam kapott oldalra kilépőt meg hátra

használt 70es polini hengert dellorto 19 karbit kevlár szíjat variátort kuplungba rugókat

plusz 4.5grammos görgőket leo vince handmade rezot ja és egy használt str8 kormányt

Ezzel tanultam meg egykerekezni stoppizni az alap dolgokat

90kg vagyok szóval kapott rendesen

De erre ezek a régi jogok diok champ hasonló robogók a jók szóval a kispénzűek

Kb sírni támadna kedvem amikor látom a hülye 14éves gyereket ökörködni a 200ezres tuning aeroxal persze elesik eldől vele de ha már tönkreteszi akkor na drága gép legyen az

Ha valakinek ilyen céljai vannak akkor semmifélképpen ne a szeme fénye csili vili motorját "tuningolja"...

2014. júl. 3. 23:29
 15/15 A kérdező kommentje:

azóta már vettem egy 70 es aprilia rx-et

de kösz a választ

2014. júl. 5. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!